Sport

FOTBAL Liga a IV-a. CSO Retezatul Hațeg – CSM Vulcan 3-0

Victorie foarte importantă obți­nută de Retezatul Hațeg cu scorul de 3-0 împotriva echipei de pe locul se­cund al clasamentului, CSM Vulcan, cu care se mărește diferența dintre cele două echipe la cinci puncte cu patru jocuri rămase de disputat.

A majorat scorul
Retezatul Hațeg a deschis scorul în primele 15 minute de joc, prin Matei, după o centrare foarte bună a lui Lupulescu. Până la pauză, echipa din Haţeg și-ar fi putut mări avantajul la ocaziile lui Popesc și Pau în două rânduri, Pușcă având și el un gol anu­lat la o fază controversată.
Gavriluți a majorat scorul la 2-0 în minutul 80, după o cursă de 50 de metri, fiind deschis excelent de Popa. Scorul final a fost stabilit de Țuligă, care a reluat în poartă o centrare a aceluiași Lupulescu.
Retezatul Hațeg a jucat în formula: Tonca – Ardeleanu, Țuligă, Matei, Lupulescu – Pițigoi, Pușcă, Buzducea – Pau, Popesc, Gavriluți. Au mai jucat: Popa, Casian, Demian și Păștilă. Au lipsit: Arcuși și Marcu Tudor.
Următorul joc, cel din etapa a treia din a Play-Off-ului ligii a IV-a, va avea loc sâmbăta viitoare, pe 14 mai, când este programat un nou derby, ad­versar pentru echipa din Hațeg fiind formația Gloria Geoagiu. Partida se anunță foarte importantă în ceea ce privește clasamentul și desemnarea echipei care va reprezenta județul la meciul pentru promovarea în liga su­perioară din fotbalul românesc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura