Fotbal Liga a IV-a. Coronavisul pune bețe în roate fotbalului județean

23 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pornită cu greu , după lungi negocieri  între conducererea AJ Fotbal și reprezentanții celor zece cluburi sportive care au echipe înscrise în campionatul Ligii a IV-a, competiția  s-a derulat până acum conform programului (ieri a fost ultima etapă din acest sezon), dar au apărut și primele cazuri de infectare cu noul virus, iar din acest motiv  o partidă programată în etapa a VIII-a  a fost anulată. Iată rezultatele înregistrate în etapa aVIII-a:

Juniorii de la CSM Deva 2 au pierdut la limită jocul cu Retezatul Haţeg, scor final 0 – 1, singurul gol fiind marcat Darius Ștefoni în min. 23.

La Vulcan echipa din localitate CSM Mihai Viteazul  a dispus de  echipa Victoria Călan cu  5 – 1 (4-1), gazdele marcând  patru goluri în prima repriză prin Beli (min.20), Harangozo (min.25 și 39) și Moldovan (min.37), oaspeții au redus din diferență prin Mailant (min.41), iar golul final a fost marcat de același Remus Moldovan (min. 75)

Gloria Geoagiu  nu a reușit să se impună pe terenul propriu în fața liderului Aurul Brad, oaspeții înregistrând o nouă victorie  cu 1-2 prin golurile înscrise de Deak (min. 14) și Leucean (min.82), pentru gazde singurul gol fiind marcat de Vlad Costea (min. 24).

Minerul Uricani a pierdut din nou acasă, de această dată în fața celor de la Dacia Orăştie, scor final  1 – 3 (1-3), golurile fiind înscrise în prima repriză de Suvac (min.12) pentru gazde, iar pentru cei din Orăștie au înscris Diaconu (min.19), Coca (min.32) și Afrapt (min. 36).

Nu s-a disputat partida dintre  Şoimul Băiţa și Inter Petrila, spre nemulțumirea președintelui Interului,Eugen Duma, care a declarat că echipa sa a fost întoarsă din drumul său spre meci.

Duminică a fost programată ultima etapă din acest sezon. Victoria Călan a remizat 1-1 acasă cu Minerul Uricani, golurile fiind marcate de Ioja (min.78 ) respectiv Șuvac (min.8). Inter Petrila a câștigat cu 2-1 jocul disputat în compania celor de la CSM Deva 2, scor final 2-1, golurile fiind înscrise de  Duma (min. 29 și 62), respectiv Târș (min.39), iar Retezatul Hațeg  a învins Gloria Geoagiu cu 1-0, singurul gol fiind înscris de Buzducea (min. 29).

Nu s-au disputat duminică  partidele Dacia Orăştie – Şoimul Băiţa și Aurul Brad-  CSM Vulcan, care vor fi reprogramate în primăvara anului viitor.

Primul loc în clasament este ocupat de  formația Retezatul Hațeg cu 19 puncte din 8 partide disputate, urmată de Aurul Brad cu 17 puncte din șapte jocuri și Inter Petrila cu 13 puncte din șapte jocuri disputate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Repere Medicale. Psoriazisul

Biolog Mădălina Negrău   Psoriazisul este o boală inflamatorie cronică, netransmisibilă, determinată genetic. Această afecțiune este caracterizată de apariția pe...

Ce i-au transmis medicii din Hunedoara prefectului, după decizia controversată de declarare a unităţii medicale ca spital Covid

Sorina Popa Scandalul legat de spitalul din municipiul Hunedoara, după ce acesta a fost declarat spital-Covid continuă. Sâmbătă, mai mulţi...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Îşi poate îndeplini visul cel mai arzător în ur­mă­torii patru ani. Gurile rele spun că un edil din sudul jude­ţului...

Închide