Fotbal. Liga a IV-a. Au început pregătirile pentru noul sezon

22 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sâmbătă a avut loc reuniunea lotului echipei de fotbal Gloria Proinstal Geoagiu, pentru primul antrenament şi prezentarea noului antrenor al echipei.
Formaţia din Geoagiu va activa şi în viitorul sezon în Liga a IV-a şi are ca obiectiv principal clasarea pe podiumul de premiere şi în cazul unor rezultate pozitive, chiar clasarea pe primul loc. Noul antrenor al formaţiei este Constantin Vişan, fost la SC CFR Simeria, unde a pregătit echipe de copii şi juniori.
Şi CSM Jiul Petroşani şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon din Liga a IV-a. Antrenorul Damian Militaru (foto) a declarat că în momentul de faţă Jiul şi-a asigurat serviciile jucătorilor Matei, Firan, Sandu Remus şi Torkoş, urmând ca la echipă să sosească şi alţi jucători.
„Încet, încet, ne strângem rândurile, am început pregătirile. Avem dezlegările pentru jucătorii pe care ni i-am dorit. Ne dorim foarte mult să intrăm în Play-off. Poate aşa vom aduce şi sponsorii lângă echipă. Avem nevoie de rezultate pentru a fi în centrul atenţiei. Prin intrarea noastră în Play-off nu vom mai fi ciuca bătăilor”, a spus Damian Militaru. Săptămâna trecută, Jiul ar fi trebuit să joace un meci de verificare cu Minerul Uricani, dar acesta a fost anulat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tir cu arcul. Medalie de aur la Cupa Europeană de Tineret

Peste 320 de sportivi din 26 de ţări au participat la ediţia din acest an a întrecerilor din cadrul Cupei...

Şoferi drogaţi, băuţi ori vitezomani depistaţi de poliţişti

Timp de trei zile, poliţiştii rutieri din judeţul Hunedoara au „periat“ drumurile din judeţ pentru a-i prinde pe vitezomani, şoferii...

Sârbul a adormit la volan

Un şofer sârb a ajuns la spital din cauza unui accident rutier produs la intrare în Simeria, pe DN66. Bărbatul...

Închide