Sport

FOTBAL Liga a III-a. Se pregătesc cu juniorii

Echipa CSM Jiul, abia revenită la pregătirile pentru viitorul sezon, a și disputat un meci amical, unul școa­lă, cu formația de juniori republicani din cadrul secției de fotbal.
Deși jocul a fost câștigat de seniori cu 9-0 (3-0), acesta a fost un test util pentru ambele echipe și pentru fap­tul că au evoluat pe teren foarte mulți jucători tineri: M. Popa, Cr. Călin, Machedon (15ani), Piscureanu, Udrea, D. Mitrofan, Iftimie(16 ani). În echipa de seniori au evoluat și câțiva noi, transferați: Bogdan Matei și Mareș, reveniți de la Jiul, Cornicioiu de la Gilortul Tg. Cărbunești, Dănăilă de la Hușana Huși, Jurcuț de la Lotus Băile Felix sau Daina de la Foresta Tileag.
„A fost un joc util, echipa s-a pre­zen­tat pozitiv, cu poftă de joc și im­pli­care. Sunt semne bune, eu sunt mul­țumit în această fază , desigur, până la ora startului vom mai avea de pus la punct destule lucruri”, a declarat antrenorul George Zima (foto). Go­lurile au fost marcate de G. Turcu (2), Jurcuț (2), Dănăilă, Cornicioiu, Mareș, Daina, Tuță.
Următorul joc amical al Jiului va fi vineri, 22 iulie, în deplasare, la „Poli” Timișoara.