Sport

FOTBAL Liga a III-a. Retezatul Hațeg, o victorie neașteptată

Echipa din Hațeg a reușit surpriza etapei cu numărul 14 din seria 7, obținând o victorie neașteptată și toate cele 3 puncte din deplasarea de la Voința Lupac.

 

Fără 4 jucători de bază

Hațeganii s-au impus cu scorul final de 2-1, după ce în etapa trecută au pierdut pe teren propriu. Retezatul Hațeg reușește să câștige pe terenul unei pretendente la locurile de play-off, revenind de la 1-0 pentru gazde, după ce Voința Lupac a deschis scorul dintr-un penalty, în minutul 26, prin Jinga. Retezatul Hațeg a revenit în joc și a primit meritat o lovitură de pe­deapsă, transformată de Lupulescu. A fost, inițial, un contraatac purtat foarte bine de Mazilu, care l-a deschis în careu pe Popesc. Acest rezultat este cu atât mai important pentru Retezatul Hațeg, pentru că a fost obținut fără 4 jucători de bază (Pușcă și Ardeleanu – suspendați, Trif și Arcuși – accidentați), antrenorul Dan Bona având doar 14 jucători valizi pentru acest joc. O victorie care urcă Retezatul Hațeg pe locul 7, cu șanse foarte mari ca echipa să încheie anul pe această poziție și după ultimul joc din sezon, programat la finalul acestei săptămâni.
Retezatul Hațeg a evoluat în formula: Tonca – Bănățeanu, Prodea, Țuligă, Lupulescu – Pițigoi, Buzducea – Pau, Gavriluți, Mazilu – Popesc. Au mai jucat: Chelariu, Popa și Prem. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura