Fotbal Liga a III-a. Partide interesante pentru echipele din județ

Reluat  în urmă cu o săptămână campionatul din Liga III-a de fotbal continuă  cu partidele din etapa cu numărul 12.

În seria a VII-a, formația CSM Jiul Petroșani, care a obținut un egal, 0-0 în etapa trecută la Măgura Cisnădie, joacă acum pe terenul propriu, sâmbătă, 20 martie, de la ora 15.00, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș 2.      Echipa din Petroșani se situează acum pe locul opt în clasamanentul seriei cu 11 puncte, dar cu un golaveraj negativ 13-21, în timp ce oaspeții de sâmbătă se află pe locul secund  cu de 20 puncte și golaveraj pozitiv 26-15. În concluzie, formația pregătită de Anton Sedecaru are nevoie de un rezultat bun în meciul de sâmbătă pentru a urca în clasament.

Cealaltă echipă din județul nostru care se află în această serie, CSM Cetate Deva, joacă astăzi de la ora 15.00 în deplasare la ultima clasată, AFC Hermannstadt 2. Practic devenii vor juca fără prea mari emoții în această întâlnire, dar e cert că vor munci pentru victorie în fața tinerilor sibieni pe care  în turul de campionat i-au învins destul de greu. CSM Deva este pe locul șase în clasament cu 15 puncte și golaveraj 16-14, iar echipa din Sibiu are doar 5 puncte.

În seria a IX-a, formația CS Hunedoara va juca pe teren propriu cu o echipă care  are drept obiectiv promovarea, deși se află departe de liderul seriei. Hunedorenii, aflați pe locul opt în clasamentul seriei, 10 puncte, golaveraj 12-15, vor întâlni ocupanta locului trei din serie,,echipa CSM Avântul Reghin, care are 20 de puncte și puține șanse de a mai obține promovarea. Echipa pregătită de Raul Spătaru are o misiune dificilă și îi trebuie o mobilizare  generală pentru a obține o victorie și cele trei puncte puse în joc.

Programul etapei în seria a VII-a

Vineri 19 martie, ora 15.00

AFC Hermannstadt 2 – CSM Deva

ACS Viitorul Șelimbăr- CS Viitorul Dăești

Sâmbătă 20 martie, ora 15.00

CS Gilortul Tg. Cărbunești – ACS Minerul Costești

CSM Jiul Petroșani – CS Gaz Metan Mediaș 2

 

Programul etapei în seria a IX-a

Vineri 19 martie, ora 15.00

FC Unirea Dej – AFC Unirea Albă Iulia

ACS Sticla Arieșul Turda – ACS Industria Galda

 

Sâmbătă 20 martie, ora 15.00

CS Sănătatea Cluj – CS Unirea Ungheni

CSO Cugir – CS Ocna Mureș

CS Hunedoara – CSM Avântul Reghin

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă. „Problema asigurării agentului termic în locuinţele şi instituţiile publice din municipiul Deva nu a fost generată de Consiliul Judeţean Hunedoara”

Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara a transmis miercuri, 17 martie 2021, un comunicat de presă politic prin care prefectul judeţului

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A trimis la odihnă for­ţată jumătate din insti­tuţie, dar nu numai. Este vorba de un edil din sudul judeţului care

Bulina albă

Robert Scorta, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani Pentru că a fost numit să reprezinte Parchetul de

Închide