Fotbal, Liga a III-a. Multe rezultate de egalitate

8 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

        Această a treia etapă, din seria a IV-a, s-a remarcat prin patru partide încheiate la egalitate. Cele două formaţii din judeţ au evoluat în această etapă, în deplasare iar rezultatele obţinute, coroborate cu celelalte din această etapă, le menţin la mijlocul clasamentului.
CS Hunedoara a pierdut la limită
Hunedorenii au jucat vineri la Pâncota, unde au întâlnit în deplasare echipa Şoimii Lipova, formaţie situată la mijlocul clasamentului. Jocul a fost spectaculos şi a avut cam de toate: jucător eliminat, penalty şi gol anulat, dar la finalul partidei gazdele s-au impus la limită, scor 1 – 0.
Debutul partidei a aparţinut formaţiei gazdă, care şi-a creat primele ocazii, cu Sulea şi Istrate la finalizare, ultimul cu un şut scos de Dumitrescu de sub transversală. În minutul 29, după o intrare dură şi neregulamentară la fostul său coechipier Robert Cristian, Lazea a primit direct cartonaşul roşu şi a fost trimis la vestiare fiind eliminat. În aceste condiţii antrenorul gazdelor a fost nevoit să facă mişcări în lot. L-a înlocuit pe Sulea şi a introdus în teren un mijlocaş central, pe Dobrean.
Aspectul jocului s-a schimbat şi Iacob a avut o primă şansă de gol pentru hunedoreni în min. 32, dar mingea expediată de el din 10 metri a fost respinsă de portarul gazdelor în lateral. Dumitrescu a fost şi el la post şi a prins balonul trimis cu genunchiul de Rusu, de la opt metri.
Unicul gol al partidei a fost marcat pe finalul primei reprize de către Rusu, care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru o intervenţie cu piciorul sus a lui Kovacs asupra lui Istrate, în propriul careu.
Repriza secundă a aparţinut aproape integral echipei pregătită de Raul Spătaru, care însă nu a putut să îşi valorifice omul în plus în ciuda dominării teritoriale. Cea mai mare ocazie de egalare i-a aparţinut lui Marinca, în min. 59, acesta reluând din 10 metri peste transversală balonul centrat de Robert Cristian din lovitură liberă.
Cel mai tensionat moment al partidei a apărut în min. 70, când Vasinc a trimis cu capul în plasă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Cei de la Şoimii au contat mai mult pe contraatac, prilejuindu-i lui Dumitrescu două intervenţii excelente în faţa lui Rusu şi Banyoi. Ultima şansă de gol i-a aparţinut lui Cristi Creciunesc, în ultimul minut de joc: el a şutat pe jos de la marginea careului mare, însă portarul gazdelor a reţinut cu siguranţă.
La finalul acestui joc, Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedoara, a declarat: Am controlat jocul, am jucat bine tactic, sunt supărat că am pierdut nemeritat. Am făcut o greşeală la acel penalti, în rest a fost bine. Sunt mulţumit de băieţi, ne-am creat ocazii multe, mai ales în a doua repriză. Fotbalul e frumos şi pentru că uneori e imprevizibil. Este îmbucurător că de la etapă la etapă creştem în joc, avem şi fotbalişti care încă nu s-au recuperat, îi aşteptăm lângă noi. Avem forţă ofensivă şi o siguranţă mai bună în defensivă, cred că ne vom îndeplini obiectivul anul acesta, fără a avea emoţiile de anul trecut. Este o serie puternică, au venit echipe bune în locul celor retrogradate, e clar că e un plus de valoare. Va fi greu, nu se poate estima încă cine se va bate sus şi cine va lupta în partea de jos a clasamentului. Sunt echipe cu jucători cu experienţă peste tot, este o serie echilibrată, orice e posibil.
CS Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Kovacs, Ciucurescu, Trăşcan (min. 69 Radicof) – Iacob (min. 55 Kocsis), Bobină (min. 46 Licu) – Bloj, R. Cristian (min. 80 Petculescu), Marinca – Vasinc. Antrenor Raul Spătaru

Rezultatele etapei

CSC Dumbrăviţa – Fortuna Becicherecu Mic 0-0
Şoimii Lipova – CS Hunedoara 1-0
ACSO Filiaşi – U Craiova 1948 SA 2-3
Progresul Pecica – ACS Poli Timişoara 3-2
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Crişul Chişineu Criş 2-1
Viitorul Dăeşti – LPS Cetate Deva 1-1
Naţional Sebiş – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Flacăra Horezu 1-1(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatele naţionale de gimnastică, test reuşit înainte de mondiale

Sala sporturilor Olimpia din Ploieşti a găzduit ediţia 2019 a Campionatelor naţionale de gimnastică, open şi a echipelor reprezentative de...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva pentru această săptămână...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT-Relaţiile karmice de iubire

Mi-ar trebui câteva pagini să pot cuprinde toate aspectele relaţiilor karmice de iubire, însă cei ce vor să aprofundeze, sau...

Închide