Fotbal Liga a III-a. Meciurile celor trei echipe hunedorene

17 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cea de a doua etapă din cadrul Ligii a III-a la fotbal este programată să se desfăşoare vineri şi sâmbătă, dar multe din partide vor fi amânate din cauza coronavirusului care loveşte tot mai multe formaţii. Nu este cazul echipelor din judeţul Hunedoara care vor evolua în acest sfârşit de săptămână.
CS Hunedoara, formaţie care este repartizată în seria a IX-a va juca pe teren propriu,pe arena Michael Klein,sâmbătă de la ora 17.00 în compania echipei CS Soda Ocna Mureş, care a suferit o înfrângere, acasă, în prima etapă,cu 2-0 de la Sticla Ariesul Turda. Faţă de sezonul trecut, echipa oaspete s-a schimbat în sensul pozitiv şi nu poate fi considerată ca şi o victimă sigură. Antrenorii Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu, împreună cu jucătorii din lotul hunedorean, sunt obligaţi să îşi asigure măsurile necesare pentru ca la final să înregistreze o victorie posibilă.
CSM Jiul Petroşani va juca tot pe teren propriu, după egalul din etapa inaugurală (2-2 cu ACS Flacăra Horezu) şi va întâlni la Petroşani formaţia CS Măgura Cisnădie. De menţionat că echipa din Cisnădie şi-a anunţat intenţiile de a lupta pentru promovare, deci nu va fi un joc uşor pentru formaţia manageriată de către Damian Militaru.
CS Deva priveşte cu mult interes jocul de mâine programat să se desfăşoare în deplasare la Tg.Cărbuneşti. Gilortul nu a evoluat în prima etapă, deoarece a avut jucători care au fost infectaţi cu Covid-19 şi este posibil ca nici partida de mâine să nu fie programată, totul în funcţie de datele pe care DSP Gorj le va trimite către federaţie. Antrenorul Ştefan Nanu cunoaşte foarte bine formaţia oaspete şi desigur că va alinia la ora jocului cea mai bună garnitură pentru a obţine un rezultat bun, după ce în prima etapă devenii au fost înfrânţi acasă de către Viitorul Şelimbăr.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Discover Hunedoara – Official County App, asistentul personal pentru călătorii inspirate

Cei care îşi propun să pe­treacă câteva zile libere în ju­­deţul nostru au la dispo­zi­ţie apli­caţia mobilă Discover Hu­nedoara. Gândită...

Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, despre rectificarea bugetară: „O pomană pentru primarii PNL înainte de alegeri”

Sorina Popa Conferinţă de presă, ieri, susţinută de deputatul PSD Laurenţiu Nistor, şeful social-democraţilor din judeţ, candidatul partidului la funcţia...

Minele Lupeni şi Lonea îşi vor continua activitatea

Unul dintre motivele pentru care s-a cerut continuarea activităţii extractive la cele două unităţi miniere a fost legat şi de...

Închide