Fotbal, Liga a III-a. Meciuri grele pentru echipele hunedorene

10 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul acestei săptămâni sunt programate partide de fotbal în Liga a III-a. Ambele formaţii din judeţul nostru care evolueazî în seria a patra au jocuri dificile.

Astăzi, vineri, de la ora 15, echipa deveană LPS Cetate joacă acasă în compania liderului U Craiova 1948. Oltenii conduc seria având un total de 19 puncte şi vor pune mari probleme tinerilor cu care antrenorul Ştefan Nanu va încerca să obţină o victorie, care poate fi, dacă va fi obţinută, drept o mare surpriză. LPS Cetate se află în clasament pe locul 12, cu doar opt puncte şi a avut până acum un parcurs oscilant, etapa trecută fiind învinsă la limită în deplasarea de la ACSO Filiaşi.
Cealaltă echipă din zona noastră, CS Hunedoara, are tot astăzi un joc greu, dar în deplasare la ACS Poli Timişoara. Formaţia hunedoreană vine după o înfrângere înregistrată în deplasare la Flacăra Horezu, dar acum speră la un rezultat bun pe terenul grupării timişorene, şi ea învinsă în etapa trecută, cu 5-0. CS Hunedoara este în clasament pe locul 10, cu nouă puncte, în timp ce ACS Poli Timişoara se află pe locul 15, retrogradabil, cu doar patru puncte. Poate fi deci o şansă pentru tinerii jucători pregătiţi de Raul Spătaru la un rezultat bun.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urmărit naţional prins la Lupeni

„Norocul“ i s-a sfârşit după o razie efectuată de poliţiştii din municipiul Lupeni. Individul era condamnat pentru o faptă de...

Familia crede că e mort, poliţiştii îl caută

În lipsa unor dovezi, poliţiştii din Petroşani caută un bărbat de 49 de ani, din localitate, despre care nu se...

Grup de cetăţeni cehi blocat în Retezat

Un grup de turişti din Cehia au intrat cu autoturismele de teren pe un drum greu accesibil din Munţii Retezat...

Închide