Fotbal, Liga a III-a. Meciuri dificile pentru echipele hunedorene

31 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ambele echipe din judeţul nostru care evoluează în Liga a III-a de fotbal, CS Hunedoara şi Cetate Deva, susţin sâmbătă partide deosebit de importante pentru situaţia lor din clasament la finele sezonului de toamnă, deoarece orice punct contează în tentativa de a evita retrogradarea.

CS Hunedoara joacă mâine pe teren propriu un meci care, dacă va fi câştigat, poate aduce formaţia în partea superioară a clasamentului. Adversara de mâine este Crişul Chişineu Criş, o echipă extrem de incomodă, care vine şi ea după o victorie preţioasă obţinută în etapa trecută în faţa formaţiei Flacăra Horezu.
Înaintea acestei partide CS Hunedoara se află pe locul 9, cu 15 puncte şi golaveraj 18 – 19, iar Crişul este pe locul 4, cu 17 puncte şi un golaveraj 15 – 13.
LPS Cetate Deva a înregistrat în etapa trecută a patra înfrângere consecutivă şi situaţia ei în clasament a devenit una extrem de delicată şi ocupă acum locul 14 în clasament, cu 8 puncte, două victorii, două egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 8 – 15. Cu două deplasări în următoarele două etape, pentru deveni este necesar să aducă puncte de afară, pentru ca formaţia să se redreseze cât de cât. Adversara de sâmbătă este Gloria Lunca Teuz Cermei, echipă aflată pe locul 11, cu 11 puncte şi golaveraj 16 –17.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fonduri Europene în valoare de 13,7 milioane de lei pentru a-ți dechide propria afacere în județul Hunedoara

Grupul CARMISTIN, unul dintre principalii comercianți de pe piața agro-alimentară din România, oferă hunedorenilor ocazia de a-și dezvolta propria afacere,...

Eveniment editorial la muzeul din Deva

La Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, în Sala şemineului, din Palatul Magna Curia, va avea loc astăzi, joi, 31...

Legea care salvează Termocentrala Mintia, votată în Parlament

Încă un pas înainte a fost făcut, pentru salvarea minelor din Valea Jiului şi a celor două termocentrale, de la...

Închide