Sport

FOTBAL Liga a III-a. Meciuri amicale susținute de echipele din județ

Aflată în cantonament la Curtea de Argeș, echipa hunedoreană CS Corvinul, a susținut cel de al treilea amical al verii. Elevii pregătiți de Florin Maxim au jucat la Mioveni
într-un joc test în compania prim-divizonarei pregătite de Alexandru Pelici.
La final, a fost consemnată o ega­litate… amicală, 2-2, după ce hune­do­renii au condus cu 2-0, în primele 50 de minute. Paul Mercioiu, transferat de la UT Arad, a marcat ambele goluri ale echipei noastre, în minutele 34 și 50 dar formația gazdă a egalat într-un interval de 10 minute. Hunedorenii au mai avut două șanse bune de a marca, prin Hergheligiu și Mercioiu.
CS Corvinul a evoluat în formula: Lefter – Iacob, Garutti, A. Vlad, Neacșa – Hergheligiu, Bradu, Chindriș, Pîrvulescu, Mercioiu, Lupu. Pe parcurs au mai intrat: Colcigeanu (portar năs­cut în 2003), Mitran, Pocioian, Lupușor, Coman, Borțoneanu, Neacșu, Pop și Mar.
Pe de altă parte, Jiul 1919 Petroșani se află în Capitală, unde a programat două partide amicale în compania unor divi­zio­nare secunde. Prima din­tre aceste întâlniri a fost cu formația CSA Steaua, în Ghencea, iar gazdele au obținut o vic­torie la scor, 6-0. An­trenorul Daniel Oprița a utilizat doar 13 jucători, cei înlocuiți fiind portarii. Au primit câte 30 de minute de joc Horia Iancu, David Dincă și Cristian Blaga. La pauză a fost doar 1-0 pentru Steaua, în partea secundă înscriindu-se de alte cinci ori. Golurile au fost mar­cate de Darius Oroian (14, 48), Rareș Enceanu (52, 73), Iustin Răducan (76) și Emilian Pacionel (81 – penalty).
CSM Jiul a evoluat în formula: Mureșan – Luigi Pop, Keszeg, Torkos, Caralicea, Bădărău, Matei, R. Sandu, Jurcuț, Goilean, Dănăilă.