Sport

FOTBAL Liga a III-a. La amical s-au descurcat, să vedem la meciurile din campionat

Echipa de fotbal CSM Deva a susținut, sâmbătă, un meci amical de pregătire, acasă, în compania for­mației Unirea Sântana, liderul din Liga 4 Arad.

Au vrut să câștige
Partida a fost reușită, formația din ju­dețul vecin fiind peste nivelul mul­tor echipe care evoluează, în acest sezon, în Liga 3. Prima repriză a fost dominată clar de deveni, care au ratat mai multe de ocazii de a înscrie, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru CSM, prin cele două goluri înscrise de Dănăilă. Jocul, re­zultatul și dăruirea ju­cătorilor l-a mulțumit pe antrenorul principal de la CSM Deva, Ștefan Nanu. „Am întâlnit o echipă bună, cu mulți fot­ba­liști experi­men­tați, care au jucat la echipe bune în cariera lor. Pentru noi este important că, după acel can­to­nament axat exclusiv pe pregătire fizică și doar două zile de pre­gătire cu mingea la revenirea acasă, jocul a fost unul bun. Dacă, la un mo­ment dat, am fi condus la o diferență mai mare, nu s-ar fi mirat nimeni. Am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor mei și de dorința lor de victorie. După pau­ză am făcut mai multe schimbări, și am introdus mai mulți băieți pe carte vreau să-i văd la joc, iar partida s-a mai echi­librat. M-a interesat și rezultatul, și atitudinea jucătorilor și, repet, sunt mul­țu­mit. Suntem în pre­gătire și urmăresc do­rința și ex­pri­marea pe teren a fiecărui jucător”, a declarat Ștefan Nanu, ant­re­norul principal de la CSM Deva.
La meciul cu Sântana a fost folosit și francezul Benjamin, un jucător cu profil ofensiv, staff-ul tehnic urmând a decide dacă îl va păstra în lot. Alături de echipă a fost și mijlocașul Țoiu, aflat în recuperare după o acci­dentare suferită spre finele anului trecut. În week-endul care urmează, CSM Deva va întâlni, pe terenul pro­priu, pe Unirea Alba Iulia.
CSM Deva: Frumuzache (46 Bădescu) – Iana (46 Aszalos), Creciunesc (46 Vișan), Iordache, Doboș – Bloj (54 Kelemen), Stelea, Pencea, Bedea (67 Branea) – Dănăilă (78 Benjamin), Popescu (62 Sulea). Neutilizați: Chițimia, Filipaș, Maroșan, Neagoe, Opriș. Antrenor: Ștefan Nanu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura