FOTBAL Liga a III-a. Jiul Petroşani, meci egal cu Gaz Metan Mediaş 2

Confruntată cu probleme mari de efectiv la startul acestui sezon de primăvară, Jiul Petroşani reuşit să obţină al doilea punct în tot atâtea partide disputate în 2021. Fără patru titulari pe teren, formaţia din Vale a reuşit un 0 – 0 acasă cu Gaz Metan Mediaş 2, acelaşi scor cu care încheiase şi jocul din etapa precedentă de la Cisnădie.
„Ne-au lipsit de la acest meci Cuibari, Măr­măneanu, Remus Sandu, toţi trei accidentaţi, plus Mazilu, suspendat pentru patru carto­naşe galbene, ultimul primit săptămâna tre­cută cu Măgura, toţi jucători de bază. Pot să spun sincer că am avut şi noroc cu Mediaşul, am întâlnit o echipă foarte, foarte bună, nu întâmplător sunt pe locul 2 în serie. Ne-au dominat, dar din nou trebuie să îmi felicit jucătorii pentru felul cum au evoluat pe faza defensivă şi au respectat sarcinile de joc. Am făcut bine faza de apărare şi am încercat câteva contraatacuri, repet, în faţa unui adversar foarte puternic. Am obţinut încă un punct preţios în drumul spre atingerea obiectivului propus, rămânerea în liga a treia. Urmează pentru noi în etapa viitoare un nou meci greu, în deplasare cu Deva”, a declarat imediat după joc Anton Sedecaru, antrenorul principal al formaţiei petroşănene.
Vineri 26 martie este programat deci derby-ul judeţean din seria a VII-a , gazdele CSM Deva fiind obligate să câştige jocul pe care îl vor avea cu CSM Jiul Petroşani. Ştefan Nanu nu con­cepe o greşeală a elevilor săi în timp ce for­maţia din Valea Jiului gândeşte la o strategie prin care poate obţine un egal care ar putea să permite echipei pregătită de Anton Sede­caru să urce în clasament. O partidă de trei puncte şi de urmărit de iubitorii fotbalului din judeţ.
Jiul: Haring – Stoicoiu, Matei, Torkos, Keszeg – Arcuşi, Ionică – Drăgoescu (min. 70 Perşe, min. 90 Tuţă), Bădărău, Szekely – Turcu. Antrenor Anton Sedecaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Autobergamo Deva a ratat finala campionatului

Play-off-ul Ligii I de futsal a continuat, începând de sâmbătă şi până ieri, luni 22 martie, la Miercurea Ciuc, cu

REPERE MEDICALE. Fractura de șold

Dr. Biochimist Manuela Ștef Fractura de șold reprezintă ruperea în partea superioară a osului femural, aceasta fiind o afecțiune gravă,

Protest în faţa sediului Primăriei Deva, din cauza lipsei apei calde şi a căldurii în oraş

Ce le-a răspuns primarul celor care i-au cerut demisia din funcţie   Sorina Popa Sâmbătă, deputatul AUR Anamaria Gavrilă (medalion),

Închide