Fotbal Liga a III-a. Jiul a pierdut la limită în meciul cu Şelimbăr

Echipele Viitorul Şelimbăr şi Jiul Petroşani s-au întâlnit, marţi, pe stadionul „Central” din Avrig, într-un meci restanţă din etapa a şaptea. Gazdele, aflate în postura de lider autoritar al seriei a VII-a înaintea partidei,
s-au impus la limită, scor 1- 0.
Cu doar 12 jucători disponibili trecuţi pe foaia oficială, echipa din Petroşani a rezistat onorabil în faţa formaţiei conduse de pe margine de Florin Maxim, venită după şapte victorii în tot atâtea partide disputate.
„Ne-au dominat în mare parte din meci, deşi din ce spuneau le-au lipsit şi lor vreo doi-trei jucători. Am avut şi noi câteva ocazii, însă nu am reuşit să înscriem. Urmează pen­tru noi un program foarte încărcat: ju­căm vineri în deplasare cu Hermannstadt 2, miercuri acasă restanţa cu Cărbuneşti, iar sâmbăta viitoare din nou în deplasare la Horezu, cu Flacăra. Vestea bună este că de mâine reintră cei şapte băieţi care au fost în carantină, li s-a terminat perioada de izolare şi îi vom putea folosi în meciurile urmă­toa­re”, ne-a declarat după joc Toni Sedecaru, an­trenorul formaţiei din Petroşani.
Jiul Petroşani: Haring – Arcuşi (min. 88 Mărmăneanu), Torkos, Bălan, Pârvulescu, Cui­bari, Teslici, Mazilu, Perşe, Mareş. Antre­nor Toni Sedecaru, director tehnic Damian Militaru.
N. R. – Ieri, miercuri, şi celelalte două echi­pe hunedorene din Liga a III-a au disputat me­ciuri restante. CSM Deva a încheiat par­tida jucată la Simeria cu Flacăra Horezu cu scorul de 1-1, iar CS Hunedoara a pierdut cu 2-1 meciul jucat în deplasare cu Unirea Dej.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.