FOTBAL. Liga a III-a. Hunedorenii au câștigat 3 puncte cu Avântul Reghin

Vineri, în debutul etapei a șaptea, CS Hunedoara a primit  replica formației Avântul Reghin, echipă tânără și fără pretenții la promovarea în eșalonul superior. A fost un meci liniștit, pe care hunedorenii l-au câștigat însă nu foarte ușor, deoarece oaspeții au avut multe acțiuni și situații bune de a înscrie.Experiența jucătorilor de la Hunedoara s-a văzut și pe teren, iar la final ei au câștigat cu 2 – 0, spre mulșumirea antrenorului Florin Maxim.

 

Scos pe targă de pe teren

Seria ocaziilor hunedorene a fost deschisă de Laurențiu Buș care l-a încercat pe portarul Bucin cu un șut de la colțul careului de 16m. CS Hunedora a înscris primul gol relativ repede, în min.9:  Hergheligiu a pătruns pe partea dreaptă și a centrat de pe linia de fund pentru Simon iar acesta a împins balonul în plasa porții adverse, de la 6 m. Tot Simon este cel care ratează majorarea scorului,în min. 12, replica oaspeților fiind cu emoții pentru  echipa locală. Chirilă a șutat de la 18 metri, balonula mers înșelător la rădăcina barei, dar Lefter a reținut cu siguranță. Un minut mai târziu, același Chirilă trimite periculos spre poartă un șut deviat dintr-un corner, iar la faza care a urmat Moldovan a reluat din voleu puțin pe lângă bară.

În minutul 22, Iacob a centrat de pe dreapta dar nici unul dintre cei trei coechipieri aflați în careu nu a ajuns la minge. Apoi, în min. 23, Buș l-a găsit pe Arnăutu cu o pasă în 16 metri însă șutul acestuia a trecut peste poartă iar Hergheligiu l-a angajat cu o minge lobată din lovitură liberă pe Simon, care nu a reușit preluarea în marginea careului.

La reluare Chirilă, cel mai bun om al oaspeților de până atunci, s-a accidentat și a fost scos pe targă de pe teren. Gazdele revin cu alte ocazii la poarta  celor din Reghin. Mogoș a prins un șut bun deviat în corner, Murar a șutat și el la colțul lung dar peste poartă. În min.60, Herghelegiu a executat excelent o lovitură liberă dar Vlad a ratat avut o șansă uriașă când a trimis din șase metri pe lângă poartă.Centralul Vădana anulează corect golul lui Arnăutu din min. 66 pentru offside iar în min.72 trece cu vederea faultul asupra lui Buș, petrecut în careu și nu acordă penalty pentru gazde.

Oaspeții înregistrează o oportunitate imensă de egalare în min.74. Vrabie a centrat perfect de pe stânga și din trei metri Mario Pop a reluat cu capul peste transversală, irosind o oportunitate imensă de egalare.

 

O victorie normală

CS Hunedoara va reuși să înscrie în min. 82. Hergeligiu a pătruns de data aceasta pe partea stângă și a centrat de pe tușă pentru reluarea din voleu a lui Arnăutu (min. 82). Același Arnăutu putea realiza dubla în prelungiri, dar șutul său după pasa lui Bedea – aflat la debutul pentru CS Hunedoara – a trecut peste transversală.

Victorie clară a liderului, iar antrenorul Florin Maxim a declarat la finalul partidei: „Până la urmă, a fost o victorie normală, o victorie de serviciu.Toate meciurile sunt grele, s-a văzut și la Ocna Mureș, unde noi toți am prins o zi mai proastă. Băieții au simțit atunci că la liga a treia dacă nu ești pregătit pentru meciul respectiv poți avea probleme, se poate întâmpla orice. De la jocul de astăzi parcă mă așteptam la mai mult, sincer, dar a fost OK”.

„Per ansamblu, gazdele au meritat cele trei puncte. Știam că au o echipă bună, cu jucători valoroși. Noi am încercat să jucăm, avem o echipă tânără, de perspectivă. Toate meciurile sunt dificile pentru noi, orice joc trebuie tratat cu seriozitate, avem o echipă în formare. Astăzi am făcut un meci bun, care ne dă speranțe pentru viitor”, a spus Vilmos Stoica, antrenorul oaspeților.

CS Hunedoara a jucat în formula: Lefter – Iacob, Garutti, Vlad (90 Dumitru), Trășcan – Simon (70 Rogrigues), Mogoș (70 Bradu), Giura, Buș (77 Bedea) –Hergheligiu, Arnăutu. Antrenor, Florin Maxim.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.