Fotbal, Liga a III-a: Hunedoara vrea a treia victorie în deplasare din campionat

Echipa CS Hunedoara strânge rândurile pentru partida de mâine din etapa a 12-a, când întâlneşte în deplasare formaţia Gloria Lunca Teuz Cermei. Cele două echipe sunt vecine în clasamentul seriei: gazdele ocupă locul 6, cu 21 de puncte, având şapte victorii şi patru înfrângeri, iar oaspeţii se află pe locul 7, cu 17 puncte, cinci victorii, două egaluri şi tot patru înfrângeri.
În runda precedentă, Gloria a făcut un galop de sănătate la Lugoj, pe terenul resemnatei CSM, unde a învins cu 4 – 0. (N.Gavrea)

One thought on “Fotbal, Liga a III-a: Hunedoara vrea a treia victorie în deplasare din campionat

  • 9 noiembrie 2018 la 18:58
    Legătură permanentă

    ce se intampla la Deva? de ce Deva ajunge in curand pe loc retrogradabil? ce face antrenorul? ce fac jucatorii? ii supravegheaza cineva?cum sa piarta Deva acasa cu 0-1 de la echipa Ghiroda şi Giarmata Vii? lde la locul 6 sub marius sarvbu , la locul 8 anul urmator, acum pe 14 cu persepctive de liga 4? gandim in Deva sau vom fii ciuca batailor mereu?rusine si primariei!
    Felicitari Hunedoarei. Merge bine si la fotbal dar mai ales la proiecte ,atragand fonduri de la UE peste Deva de ani de zile, Deva parca doarme, mentanand linai de partid stil PCR. pana si primarul Florin oancea dupa ce a promis ca face pasaj subteran rutier si pietonal, acum s-a razgandit, cica e prea scump . El se joaca cu viata devenilor. El cred ca primaria e piata?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.