Fotbal, Liga a III-a. Formaţiile hunedorene joacă acasă în etapa a doua

29 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

 

     Etapa a doua din campionatul Ligii a treia de fotbal programează jocuri pe teren propriu pentru ambele echipe din judeţul Hunedoara. Astfel, LPS Cetate Deva întâlneşte astăzi de la ora 18 formaţia CSC Ghiroda-Giarmata Vii, iar mâine, CS Hunedoara va juca cu Naţional Sebiş, în cadrul întrecerilor din seria a patra.
    Are un antrenor nou
Echipa LPS Cetate Deva vine după victoria de moral (cu trei puncte câştigate în clasament) obţinută în jocul din prima etapă, în deplasarea de la Dumbrăviţa, devenii câştigând cu 2-1. Astăzi, echipa deveană pregătită de Ştefan Nanu întâlneşte o altă formaţie cu pretenţii, în această serie puternică, Ghiroda- Giarmata Vii, echipă care are un antrenor nou pe bancă în acest campionat, Octavian Benga. În prima etapă, echipa timişeană a dispus de Gloria Lunca Teuz Cermei cu 3-1, iar marţi, în Cupa României a câştigat partida cu juniorii de la ACS Poli Timişoara, scor 6-1.
    Ce formule au fost folosite
Iată formula de echipă folosită de Ghiroda în victoria cu Cermei: Şipoş – Semeniuc, Bocşan, Goţa, Liuba – Herci (71 Ianc), Jichici (55 Budur) – Mancaş, Piţuc (55 Bâte), Silaghi (85 Jovanic) – Baranyi, cu goluri înscrise de Silaghi, Bâte şi Mancaş. În Cupă cu Poli au evoluat Şipoş – Sabău, Jovanic, Bocşan, Şofran – Ianc, Bâte, Herci, Mancaş, Ghinescu, Baranyi, marcatori fiind Baranyi de patru ori şi Ianc de două ori, gazdele ratând şi un penalti la 5 – 1.
CS Hunedoara, cealaltă reprezentantă a noastră în competiţia din Liga a treia, vine după un rezultat negativ în deplasare la Viitorul Dăeşti, 2-4, unde jucătorul Florin Costea a înscris în poarta hunedoreană trei goluri. Formaţia condusă de Raul Spătaru a comis mai multe erori în faza defensivă şi a avut absenţe din lot cauzate de probleme medicale iar pentru jocul de mâine are acum şi handicapul absenţei lui Dani Creciunesc, eliminat în meciul cu Dăeşti.
Adversara sa de sâmbătă de pe „Michael Klein”, Naţional Sebiş, a debutat cu stângul, deoarece în prima etapă arădenii au fost învinşi clar pe propriul teren de Flacăra Horezu, scor 0-2. Echipa folosită de antrenorul Adrian Şomcherechi în primul joc din campionat a fost: Moroz – A. Pop, Forisz, Bărbuţi, Cornea – Hojda (86 Roman), Bandula (86 Codrea) – Susan, Chiş Toie, Vereş – Balha. (Nicolae Gavrea)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Succes Hunedoara ! Succes Deva !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au mai rămas 3 zile în care puteți comanda Must de la Jidvei

Perioada de preluare a comenzilor în cadrul campaniei „Must de la Jidvei” se apropie de final, acestea mai putând fi...

Gura lumii, 29.08.2019

Nu se mai înghesuie să rămână în câmpul muncii după ce au aflat că regulile jocului se vor schimba. Cârcotaşii...

Bulină neagră, 29.08.2019

Costin Munteanu, bărbat din Petrila

Închide