Fotbal Liga a III-a etapa a IV-a. Hunedorenii au învins la Alba Iulia, devenii au pierdut din nou

Etapa a 4-a din Ligia a III-a a debutat vineri, 17 septembrie, cu partidele pro­gra­mate în 16 jocuri din totalul de 49 de me­ciuri rămase, după ce ACS Poli Timișoara a fost exclusă pentru două neprezentări în primele două runde.

Scorul spune totul
Formația CS Hunedoara, care activează în seria a IX-a, a reușit să se impună pe terenul echipei Unirea Alba Iulia pe care a învins-o cu un scor care ne scutește de prea multe comentarii. Hunedorenii au câștigat cu 5-0 prin golurile înscrise de Laurențiu Buș (min.6), Antonio Bradu (min.31) și Andrei Hergheligiu (min.36, 81, 87), consolidându-și poziția de lider în seria în care evoluează.
CSM Deva a deschis seria jocurile pe care formațiile din județul Hunedoara le-au dis­pu­tat. Devenii au jucat din nou în deplasare, deoarece partida s-a desfășurat pe terenul de la Orăștie iar la finalul celor 90 de minute de joc, gazdele, pregătite de Ștefan Nanu, s-au declarat învinse de o echipă mult mai com­bativă și care s-a bazat pe un singur ju­cător, Mediop singurul care a …învins echipa devea­nă. Dacă până la pauză scorul a fost egal, în repriza secundă oaspeții, conduși foarte bine de pe banca tehnică de Dan Alexa, au reușit să înscrie două goluri. Primul în min. 58 a fost realizat de către Mediop, după o acțiune personală a acestuia, iar apoi în min.67 CSM Reșița a beneficiat de o lo­vitură de pedeapsă transformată de același Ndiane Mediop, devenit golgeterul formației din Reșița.
Cu această victorie, echipa CSM Reșița își con­solidează poziția de lider al clasa­men­tului seriei a VII-a acumulând un total de 12 puncte.
În aceeași serie, echipa CSM Jiul Pe­tro­șani, care a avut o deplasare dificilă la Viito­rul Pandurii Tg. Jiu, a pierdut partida cu lan­terna roșie și va avea o misiune foarte grea pentru a se îndepărta de zona nisipurilor mișcătoare.Oaspeții au marcat repede prin Cocină în min.6 dar putem spune ca echipa gazdă a deținut în permanență controlul și s-a impus fără probleme. Au marcat Iulian Măicăneanu (min.59 – penalty), Laurențiu Popescu (min.82)/Daniel Cocină ( min.5).
ASA Aurul Brad a pierdut din nou, în de­plasare, la Voința Lupac și se afundă încet, încet în subsolul clasamentului seriei.
Au marcat în acest joc Cristian Danci (min.69), Andrea Săndescu (min.90+2) respectiv Dragoș Danciu (min.51).

Iată rezultatele etapei:
seria a VII-a
CSM Deva – CSM Reșița 0-2
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CSM Jiul Petroşani 2-1
Progresul Ezeriş – Viitorul Şimian 1-0
Voinţa Lupac – Aurul Brad 2-1
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Pandurii Târgu Jiu 1-6

SERIA 9
Unirea Ala Iulia- CS Hunedora 0-5
Sticla Arieşul Turda – Sănătatea Cluj 1-1
Avântul Reghin – Unirea Ungheni 1-3
Gloria Bistriţa Năsăud – Viitorul Cluj 1-0
CS Ocna Mureş – Metalurgistul Cugir 1-1

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.