Fotbal, Liga a III-a: Echipele hunedorene, obligate să învingă

11 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În Liga a III-a este programată astăzi etapa cu numărul opt. Ambele formaţii din judeţul nostru, care evoluează în seria a IV-a au nevoie urgentă de puncte, după eşecurile din ultima etapă.

CNS Cetate Deva, aflată într-o situaţie incomodă (locul 14 în clasamentul seriei, cu doar 4 puncte din şapte partide disputate) întâlneşte astăzi la Deva pe CSM Şcolar Reşiţa, formaţie aflată pe locul nouă. Cum am spus, echipa deveană are nevoie de o victorie pentru a mai linişti apele. Antrenorul Ioan Petcu dispune de un lot valoros, jucătorii sunt cu banii la zi, aşa cum declară surse din cadrul clubului, aşa că o victorie este posibilă, dar mai înainte, necesară.
CS Hunedoara a fost înfrântă halucinant în etapa trecută, când de la 2-0 la pauză pentru hunedoreni, scorul final a fost 2-5 pentru jucătorii de la Naţional Sebiş. Astăzi, echipa de sub furnale se deplasează al Ocna Mureş unde întâlneşte ultima clasată şi de unde se poate întoarce acasă cu punctele pierdute etapa trecută.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gelu Dragancea spune:

    Curios….dl Petcu nu are loc la Hunedoara dar la Deva e bun::)) Cat mai rezista?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul, egal în deplasare

Miercuri s-a disputat etapa a XI-a, intermediară în Liga 2 de fotbal, formaţia din Valea Jiului, Energeticianul, evoluând în deplasare...

Evenimente de marcă la Salonul Hunedorean al Cărţii

În cadrul Salonului Hunedorean al Cărţii, manifestare organizată de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu“ Deva, ajunsă la a XIX-a ediţie, sunt...

Festivalul Naţional de Muzică Pop „Stelele Cetăţii“

Un număr de 15 finalişti din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti, precum şi din Serbia vor intra în concurs la...

Închide