Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul, egal în deplasare

11 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Miercuri s-a disputat etapa a XI-a, intermediară în Liga 2 de fotbal, formaţia din Valea Jiului, Energeticianul, evoluând în deplasare la Ripensia Timişoara.

Cu un nou antrenor principal pe bancă, Bogdan Andone, care l-a înlocuit pe Marin Tudorache, acesta asigurând interimatul, petroşănenii au avut prima ocazie, în minutul 9, însă Neagu, în poziţie bună, a trimis mingea pe lângă poartă, dar apoi jocul a fost apatic, cu gazdele mai incisive.
Oaspeţii au fost mai inventivi în repriza secundă şi, după câteva acţiuni personale nefinalizate, vor deschide scorul în min.59, când Stoenac, abia intrat pe teren, a înscris cu un şut din afara suprafeţei de pedeapsă. Gazdele au forţat egalarea, dar au dominat steril, egalând, totuşi pe final de joc, în minutul 89, când Apro, altă rezervă, a înscris cu un şut violent, de la 22 de metri. În urma acestui egal, petroşănenii rămân în clasament pe locul 10, cu 17 puncte acumulate, iar etapa viitoare, mâine de la ora 11.00, vor juca acasă cu ACS Poli Timişoara, fosta prim divizionară fiind penultima în clasament, cu 5 puncte.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Evenimente de marcă la Salonul Hunedorean al Cărţii

În cadrul Salonului Hunedorean al Cărţii, manifestare organizată de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu“ Deva, ajunsă la a XIX-a ediţie, sunt...

Festivalul Naţional de Muzică Pop „Stelele Cetăţii“

Un număr de 15 finalişti din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti, precum şi din Serbia vor intra în concurs la...

Concert simfonic la Castelul Corvinilor

Primăria municipiului Hunedoara şi Asociaţia Municipiilor din România vă invită sâmbătă, 20 octombrie 2018, la Castelul Corvinilor, la concertul susţinut...

Închide