Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul, egal în deplasare

Nicolae Gavrea

Miercuri s-a disputat etapa a XI-a, intermediară în Liga 2 de fotbal, formaţia din Valea Jiului, Energeticianul, evoluând în deplasare la Ripensia Timişoara.

Cu un nou antrenor principal pe bancă, Bogdan Andone, care l-a înlocuit pe Marin Tudorache, acesta asigurând interimatul, petroşănenii au avut prima ocazie, în minutul 9, însă Neagu, în poziţie bună, a trimis mingea pe lângă poartă, dar apoi jocul a fost apatic, cu gazdele mai incisive.
Oaspeţii au fost mai inventivi în repriza secundă şi, după câteva acţiuni personale nefinalizate, vor deschide scorul în min.59, când Stoenac, abia intrat pe teren, a înscris cu un şut din afara suprafeţei de pedeapsă. Gazdele au forţat egalarea, dar au dominat steril, egalând, totuşi pe final de joc, în minutul 89, când Apro, altă rezervă, a înscris cu un şut violent, de la 22 de metri. În urma acestui egal, petroşănenii rămân în clasament pe locul 10, cu 17 puncte acumulate, iar etapa viitoare, mâine de la ora 11.00, vor juca acasă cu ACS Poli Timişoara, fosta prim divizionară fiind penultima în clasament, cu 5 puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.