Sport

FOTBAL Liga a III-a. După muncă și răsplată

Continuă la nivelul campionatului din Liga a III-a lupta din fazele de cali­ficare în barajul de promovare în liga secundă și pentru evitarea retro­gradării. Liderul din seria a IX-a, for­mația CS Hunedoara, revine acasă pen­tru următoarele trei partide, dar jo­curile se vor disputa pe terenul de la Simeria, deoarece gazonul de pe Arena „Michael Klein” este pregătit pentru jocurile din baraj.

Fără înfrângere
Astăzi, de la ora 18.00, la Simeria deci, CS Hunedoara, care este deja calificată la barajul pentru promovarea în Liga secundă, întâlnește formația Unirea Ungheni, într-o partidă în care hunedorenii pregătiți de Florin Maxim doresc să continue seria jocurilor fără înfrângere.
În seria a VII-a, CSM Deva, care se află pe un onorant loc secund în aceas­tă serie, calificată matematic la barajul de promovare în Liga secundă, joacă în deplasare, la CS Pandurii Tg.Jiu, formație care a ratat pe puțin cali­fi­carea. Va fi un meci greu pentru deveni, în condițiile în care formația din Tg.Jiu nu a digerat ratarea obiec­ti­vu­lui și, din cauza înfrângerii înregis­trată la Deva. În celălalt joc din serie, liderul CSM Reșița primește replica formației AFC Voința Lupac.
Interesantă este însă lupta din zona retrogradării, unde ambele echipe din județul nostru au partide dificile. Astfel, în această etapă, CSA Aurul Brad va evolua pe teren propriu cu formația Viitorul Simians. O victorie pentru bră­deni este posibilă și necesară în lupta pentru menținerea în Liga a III-a. Poate mai liniștiți în privința retrogradării, jucătorii de la CSM Petroșani vor evolua în deplasare la formația Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2 de unde se pot în­toarce cu puncte prețioase.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.