FOTBAL Liga a III-a. CS Hunedoara- Jiul Petroșani 6-1, în meci amical

Partida amicală de pregătire s-a  jucat sâmbătă pe arena centrală din Complexul „Michael Klein”, gazonul impecabil pentru  această perioadă  oferind posibilitatea celor două echipe să evolueze în condiții excelente.

Formația din Valea Jiului  a început jocul mai bine, dar l-a pierdut pe Mazilu, accidentat, după primul sfert de oră.  Muscă (min.25) – plecat de la limita ofsaidului – a scăpat singur la cealaltă poartă și a deschis scorul. Cu patru minute înainte de pauză (min.41) Bloj a reluat cu capul din careul mic centrarea din lovitură liberă a lui Cristian și a stabilit scorul la pauza meciului.

Imediat după reluare gazdele au reușit să înscrie prin același Muscă (min.51),după o acțiune a lui Tiric pe stânga continuată cu o centrare a lui Iacob de pe dreapta. Atacantul transferat în această iarnă a reluat spectaculos mingea centrată de același omniprezent Iacob pentru un un nou gol (min.53), iar Bortaș a făcut 5-0 (min.56). La acest scor gazdele au redus motoarele  și le-au permis  celor de la Jiul să se apropie mai mult de poarta hunedoreanaă. Pe acest fond  Drăgoescu a marcat golul de onoare al Jiului (min.69). Zamfir și Cuibari puteau înscrie și ei, dar până la urmă a făcut-o Iacob, care a parafat (min.80) deznodământul cu zece minute înainte de fluierul final.

„Sunt mulțumit doar de scor, ca joc se putea mult mai bine. Mă bucur că am obținut al patrulea rezultat pozitiv la rând, avem trei victorii și un egal. Mai sunt mici probleme de reglat până la începerea campionatului. Venim după o săptămână grea, cu câte două antrenamente pe zi. Probleme medicale sunt la Hrezdac, doctorul i-a recomandat trei – patru săptămâni de repaus. Herci e bine acum, de marți își va relua antrenamentele, iar Kovacs are o contuzie, nimic grav. În mare parte mi-am format o idee despre primul 11, la juniori o să alegem cine să joace dintre cei mai în formă”, a declarat Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedoara.

„Îmi doresc să șterg cu buretele acest joc. Astăzi am avut parte de un duș rece. În următoarele două săptămâni, până la reluarea competiției, trebuie să reglăm problemele care au apărut. Poate am început prea repede pregătirea, jucătorii sunt plictisiți, își doresc să înceapă meciurile oficiale. Așteptăm rezultate mai bune în campionat. Lotul este cel pe care l-ați văzut azi, nu e numeros sau foarte valoros, dar sperăm să ne descurcăm, așa cum am făcut-o și în tur”, a declarat Anton Sedecaru, principalul antrenor de la Jiul Petroșani.

CS Hunedoara: Raț – Nițuică, Banac, Neacșu, Trășcan  – Iacob, Pau, Cristian, Bloj – Muscă, Zamfir prima repriză; Lefter – Kelemen, Kovacs, Radicof, Ciucurescu – Iacob, Marinca, Rusu, Tiricj – Muscă, Zamfir, au mai jucat Bortaș și Lupușor în repriza a doua. Antrenor Raul Spătaru

Jiul Petroșani : Haring – Szekely, Matei, Torkos, Keszeg – Arcuși, Sandu – Bădărău, Mărmăneanu, Mazilu – Cuibari. Au mai jucat Teslici – Perșe, Petrariu, Bălan, Drăgoescu, Turcu, Stoicoiu. Antrenor Anton Sedecaru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare