FOTBAL, Liga a III-a: CS Hunedoara, eşec în prima etapă

26 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

 

     CS Hunedoara a jucat în debutul actualului sezon, ca şi LPS Cetate Deva, tot în deplasare, având programată o partidă la nou promovata Viitorul Dăeşti, din judeţul Vâlcea.
Scorul, deschis în minutul 14
Echipa de sub furnale pregătită de prof. Raul Spătaru a părăsit terenul învinsă, scor final 4-2, deşi a rezistat bine atacurilor echipei gazdă până în min.75 al jocului. Formaţia gazdă, Viitorul Dăeşti, are o garnitură solidă cu mulţi jucători experimentaţi care au evoluat şi în liga secundă şi a deschis tabela relativ repede, în minutul 14, prin fostul internaţional Florin Costea.
Hunedorenii nu au resimţit şocul şi au restabilit egalitatea, prin reuşita lui Andrei Vasinc, în minutul 23, şi au păstrat egalitatea până la pauză. În repriza secundă a jocului, însă, experimentatul Florin Costea a mai punctat de două ori, în minutele 73 şi 84, aducând scorul la 3-1 pentru Viitorul Dăeşti, iar în minutul 89 vâlcenii şi-au mărit avantajul, prin George Neacşu. La ultima fază a jocului, printr-o tresărire de orgoliu, CS Hunedoara reduce din handicap prin golul înscris de Andrei Kocsis.
Conform programului, în etapa următoare a ambele echipe din judeţul nostru vor evolua pe teren propriu. CS Hunedoara va primi replica celor de la Naţional Sebiş, o formaţie cu pretenţii, care, însă, în etapa inaugurală a pierdut, surprinzător, pe teren propriu, cu Flacăra Horezu, scor final 2-0. De cealaltă parte, devenii vor întâlni, pe stadionul „Cetate“, formaţia CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, din judeţul Timiş, care, în prima etapă, a câştigat, acasă, cu 3-1, în faţa unei echipe din Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atletism. Campionatul Mondial de 50 km alergare la Braşov

Duminică, 1 septembrie 2019, municipiul Braşov găzduieşte întrecerile Campionatului Mondial de 50 km alergare şi OPEN RACE Braşov 50 km....

Snopit în bătaie de tatăl şi fratele unei minore de 12 ani

Bătaie în toată regula pe o stradă din Cartierul Aeroport din municipiul Petroşani, unde tatăl unei fetiţe de 12 ani...

Gura lumii, 26.08.2019

Negoţ cu alimente depozitate în condiţii mizere. Se întâmplă în regiunea cu lămpaşe unde nişte indivizi îşi derulează în voie...

Închide