Sport

FOTBAL Liga a III-a. Corviniștii, cei mai liniștiți

Conform programării federației la acest final de săptămână vor con­ti­nua să se dispute jocurile din faza play-off și play-out, partidele din etapa a -II-a. În seria a VII-a, liderul seriei, echipa CSM Deva va juca din nou acasă, într-un meci dificil în care întâlnește ocu­panta locului secund, ACSO Filiași, care și-a anunțat clar intenția de pro­movare în liga se­cundă.

Partidă dificilă
Partida se va juca astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul Cetate din Deva. În cealaltă partidă din play-off, se vor întâlni, tot astăzi, dar de la ora 15.00, ACS Viitorul Şimian și CS Gilortul Târgu Cărbuneşti.

În play-out-ul din această serie sunt programate partidele:

  • ACS Progresul Ezeriş – CSO Retezatul Hațeg
  • ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CS Armata Aurul Brad
  • CSM Jiul Petroşani – AFC Voinţa Lupac.

Aflate în suferință de puncte, echi­pele Retezatul Hațeg și Aurul Brad cau­tă puncte la aceste partide pe care le dis­pută astăzi de la ora 17.00, în de­pla­sare, puncte care le pot ajuta să se în­de­părteze de zona fierbinte din sub­so­lul clasamentului seriei. CSM Jiul Petroșani stă mai li­niștită dar nu își poate permite să mai rateze o victorie, dar întâlnirea pro­gramată mâine pe Stadionul din Valea Jiului de la ora 17.00, cu Voința Lupac, este foarte dificilă, nefiind per­mise alte eșecuri. Singura echipa care nu are probleme este CS Corvinul Hunedoara (foto), prima echipă din acest sezon de Liga 3 care reușește ca­lificarea ma­tema­tică în barajul de pro­mo­vare pentru Liga 2. Hunedorenii și-au asigurat de pe acum prezența în s­e­mi­fi­nalele barajului în urma primei etape din play-off, are un avans de 20 de punc­te față de a doua clasată, Unirea Ungheni și mai au, practic, nevoie de încă două victorii pentru a-și asigura matematic inclusiv locul 1 în serie. Sâmbătă, echipa pre­gătită de Florin Maxim, va juca din nou pe teren propriu, de la ora 17.00, în compania formației aflate pe locul secund în clasamentul seriei a IX-a, CS Unirea Ungheni 2018.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura