Fotbal Liga a III-a. Concluzii în urma meciurilor de la Hunedoara şi Petroşani

După partidele de fotbal disputate în etapa precedentă, în care cele două echipe hu­ne­dorene cu pretenţii din Liga a III-a, CS Hu­ne­doara şi CSM Deva, nu şi-au găsit încă ritmul, prestând jocuri sub aşteptările suporterilor, dar şi a staff-ului tehnic al acestora, am con­semnat concluziile antrenorilor principali ai celor două echipe.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu jucătorii noştri”
După meciul desfăşurat sâmbătă la Hune­doara, câştigat totuşi de echipa locală cu scorul de 2- 1, antrenorul Raul Spătaru (foto) a de­clarat:
„Ne aşteptam să fie un meci greu, deoa­rece ei au venit la noi după două înfrângeri consecutive. Eu zic că am controlat jocul în cea mai mare parte, am avut nenumărate ocazii, chiar şi un penalty ratat. Nouă ne lip­seşte foarte mult inspiraţia în faţa porţii, nu se concentrează (nota red.: jucătorii) deloc la finalizare. Asta ne face să trăim periculos până la finalul partidelor. În ultimele 15 mi­nute parcă am făcut pasul înapoi, eu nu înţe­leg de ce. Adversarul ne-a făcut probleme pe mingi lungi , aruncate doar în careu. Am ratat un penalty, am ratat cu poarta goală, am avut ratări incredibile. Eu sunt bucuros acum pen­tru cele trei puncte, am avut şi indis­po­ni­bilităţi în lot, au lipsit jucători de bază. E im­por­tant totuşi că avem cele trei puncte.
Daca ar fi fost spectatori în tribune, ar fi în­că­runţit câţiva dintre ei, despre mine ce să mai zic.Nu vreau să fie nimeni în pielea mea, la fiecare meci sau cum a fost aceasta. Nu ştiu ce se întâmplă cu jucătorii noştri. Ne cre­ăm ocazii la toate meciurile, ratăm, ratăm. Aţi văzut şi în meciul acesta, ne creăm oca­zii, ajun­gem cu uşurinţă în faţa porţii, dar tra­tăm cu multă uşurinţă multe dintre ele, la fina­lizare.
Din păcate am căzut într-o serie de cam­pionat unde nu cunoaştem foarte mult adver­sarii. Turda e o echipă cu vechime în Liga aIII-a, are jucători cu exerienţă. Sâmbătă e un meci în deplasare, greu, eu totuşi sper să ne re­ve­nim şi să aducem şi noi puncte din de­plasare.“

Probleme de integrare cu tinerii recent transferaţi
CSM Deva a pierdut neaşteptat, sâmbătă, la Jiul Petroşani, în derby-ul judeţean iar tehnicianul echipei devene, Ştefan Nanu, a fost tranşant.
„Nu dau vina pe arbitri, deşi arbitrajul a lăsat de dorit, ci pe jucătorii mei. Am dominat 80 la sută din timpul de joc, dar ne-a bătut o echipă care a avut mai mare dorinţă de victorie.
La unii dintre jucătorii noştri nu am văzut acea dorinţă, mentalitatea, agresivitatea de a fi primii la orice minge. Sunt mijlocaşi care nu bagă o alunecare, ies de pe teren cu şor­tul imaculat, e inadmisibil aşa ceva. Unii doar au mimat fotbalul, joacă doar când au min­gea la picior. Dacă nu îşi schimbă această atitudine, vom tăia în carne vie. Şi viaţa ex­tra­sportivă a unora lasă de dorit. Dacă îşi în­chi­puie că au venit la căldurică, doar să stea la condiţii bune, le vom arăta că se înşală. Pot juca cu copiii de la echipa a doua, cei care au evoluat foarte bine în Cupă cu Ghiroda, dacă e nevoie aduc în iarnă zece jucători, pentru că vreau să construiesc ceva la Deva.
Obiectivul rămâne acelaşi, o clasare pe locurile 1 – 6. Vineri jucăm cu Cisnădie, ne tre­buie cele trei puncte. Toate meciurile care ne aşteaptă sunt grele, nu mai avem voie să facem nici un pas greşit”, a comentat antre­no­rul devean situaţia din echipa sa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare