Sport

FOTBAL Liga a III-a. Calificate în barajul de promovare în Liga secundă

Vineri s-au încheiat ultimele partide din play-off Ligii a III-a, ambele formații din zona noastră de serviciu califi­cân­du-se în barajul pentru promovare în liga secundă.

Au evitat accidentările
Liderul seriei a IX-a, formația CS Hunedoara (foto), a încheiat această faza din campionat, cea din play-off, cu un egal, 2-2 (1-1) obținut în deplasare la Unirea Ungheni. Golurile hunedorenilor au fost marcate de Buș (min. 8) și Garutti (min.60), dar tehnicianul Florin Maxim a fost foarte atent la evitarea acciden­tărilor și la cartonașele care ar fi putut schimba strategia de joc pentru barajul cu echipa clasată pe locul doi în seria a X-a, formația CS Oradea.
CS Hunedoara a evoluat în acest ultim meci în formula: Lefter – Iacob, Garutti, Vlad (min.46 Jairo), Trășcan (min. 46 Neacșa) – Simon (min.46 Roșu), Giura (min.57 Bedea), Mogoș (min.57 Bradu), Buș – Herghelegiu, Arnăutu. De aici se vor alege titularii pentru meciul de miercuri, de la Oradea.
În seria a VII-a, echipa CSM Deva a încheiat play-off-ul cu o nouă victorie în fața formației Pandurii Târgu Jiu, scor final 2-1 (0-1), golurile fiind înscrise de Săulescu (min. 78) și Kayondo (min.90+5). Antrenorul Ștefan Nanu a declarat ime­diat după partida de la Orăștie: „Am făcut o primă repriză mai modestă, s-a simțit că în ultimele două etape am combinat formulele de echipă, cu titulari și rezerve. În schimb, am dominat categoric a doua repriză, scorul putea fi 8-1 după numărul situațiilor de gol. Am făcut un joc bun, ne-am creat multe ocazii, sunt mulțumit și de joc și de faptul că am terminat cam­pio­natul cu o victorie. Ne-am îndeplinit obiectivul, jucăm miercuri barajul și ne dorim să trecem mai departe, să jucăm finala. Oricum, ceea ce ne-am propus în acest sezon am realizat deja prin cla­sarea în primele două locuri”.
În ultima partidă din play-off, CSM Deva a evoluat în formula: Bădescu – Tod (min.33 Branea), Plută, Doboș, Vasilescu (min.65 Kelemen) – Avramovici, Țoiu, Stelea, Bloj – Kayondo, Sulea (min.46 Săulescu).

Barajul de promovare în liga secundă programează miercuri, 25 mai, de partidele tur, după cum urmează:
CA Oradea- CS Hunedoara
CSM Deva- CS Dumbrăvița (partidă care se joacă pe terenul de la Orăștie).
Returul se va disputa pe data de 28 mai, de la ora 18.00.
Etapa finală a barajului de promovare în Liga 2 are loc în data de 4 iunie, turul, respectiv 8 iunie, returul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura