FOTBAL Liga a III-a. Au ratat mult, dar nu a contat

CSM Deva a jucat, în prima etapă a play-off-ului din Liga a III-a, pe teren pro­priu, cu formația aflată pe locul pa­tru (ultima care s-a calificat în play-off), Viitorul Șimian.

Neînvinși
Partida, vizionată de circa 500 de susținători, nu a fost spectacolul dorit de cei din tribune. Echipa deveană a debutat cu o victorie în play-off câș­tigând cu scorul de 1-0. A fost o vic­torie la limită pentru echipa pregătită de antrenorul Ștefan Nanu, singurul gol fiind marcat de Alexandru Popescu, în minutul 10, dintr-un penalty acordat pentru un fault asupra lui Dănăilă. Devenii au avut pe tot parcursul acestei întâlniri alte câteva ocazii de a înscrie.
„Sunt trei puncte mari, trei puncte im­portante. Așa cum spuneam și îna­inte de acest meci, pe mine m-a in­teresat mai puțin calitatea jocului și cel mai mult rezultatul. Este important că ne-am îndeplinit obiectivul în fața unei echipe bune, care ne-a pus tot timpul probleme, mai ales la meciurile de acasă, care au fost grele. Felicit jucă­torii pentru atitudine și pentru cele trei puncte câștigate. Recunosc, am avut multe ocazii, pe care nu le-am fruc­ti­ficat, inclusiv cele trei bare, însă impor­tant este că rămânem neînvinși și continuăm pe aceeași linie. Urmează un meci la fel de greu, chiar dacă ju­căm acasă, cu CSO Filiași, a doua for­mație clasată, care a trecut pe teren propriu, tot cu 1-0, de Gilortuul Cărbunești, echipă aflată pe locul trei în serie”, a declarat Ștefan Nanu.
CSM Deva a evoluat îm meciul cu Viitorul Şimian cu: Alexandru Bădescu – Bogdan Vișan, Alexandru Iordache, Daniel Creciunesc, Alexandru Doboș (c) – Andrei Iana, Adrian Bedea (34 Alin Pencea), Florin Stelea, Erwin Bloj – Alexandru Popescu (83 Roland Kelemen), George Dănăilă (Benjamin Savariau).
După prima etapă din play-off, CSM Deva continuă să conducă în serie, având 49 de puncte, cu 9 mai multe decât echipa din Filiași. Pe locul al trei­lea rămâne Gilortul Târgu Cărbunești, cu 36 de puncte, iar la două „lungimi” în spatele gorjenilor sunt cei de la Viitorul Șimian.