FOTBAL Liga a III-a. Au încurcat-o! Meciuri grele la Hațeg și Brad

Pașii mărunți dar siguri către finalul de sezon în Liga a III-a. Dacă CSM Deva și CS Corvinul Hunedoara au confirmat și vor participa la barajul de promovare, lupta cea mai mare se dă în subsolul clasamentului din seria a VII-a, acolo unde evoluează formațiile din județul Hunedoara.

Șanse de victorie
După partida de săptămâna trecută, federația a decis să acorde trei puncte pentru Aurul Brad, care a pierdut la CSM Jiul Petroșani cu 6-0, dar a câști­gat la masa verde cu 3-0 pentru că echipa din Valea Jiului a avut mai puțin juniori în teren decât cere regula­men­tul. Rezultatul schimbat în victorie de trei puncte pentru brădeni urcă echipa Aurul pe locul patru în clasamentul play-out, la un punct în spatele celor de la Retezatul Hateg și cu unul în fața ce­lor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Situa­ția poate fi una bună la prima vedere, dar nu e chiar așa. În etapa cu numărul 9 din play-out, la Hațeg, echipa locală joacă acasă cu…CSM Jiul Petroșani, iar Aurul Brad are o șansă să obțină o victorie cu liderul Voința Lupac. Con­tează și ce rezultat va fi în partida codașelor, unde Viitorul Pandurii Tg. Jiu joacă cu ultima clasată, Progresul Ezeris. O victorie a celor de la Pandurii nu liniștește apele pentru echipele din Hațeg și Brad care în ultima etapă au meciuri grele în deplasare.

Iată programul etapei programate sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 18.00

  • ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – ACS Progresul Ezeriş
  • CSO Retezatul Hațeg – CSM Jiul Petroşani
  • CS Armata Aurul Brad – AFC Voinţa Lupac

La nivelul superior, în ultiam partidă din sezonul regular și din play-off, astăzi, 19 mai, CSM Deva va juca în deplasare la Gilortul Tg. Cărbunești, iar CS Hunedoara va evolua în deplasare la Metalurgistul Cugir.