FOTBAL Liga a III-a. Au făcut un meci bun dar au pierdut

Formația din Valea Jiului, condusă de Aurel Moldovan, face ultimele pregătiri pentru debutul din ultima parte a campio­natului din Liga a III-a. CSM Jiul a jucat un amical cu Metalugistul Cugir în deplasare, unde au avut o evoluție bună, conducând o bună parte din meci prin golul înscris de Ionică.

Formula pentru meciurile oficiale
Gazdele au revenit însă pe final de meci, după ce antrenorul echipei din Petroșani a trimis în teren și câțiva tineri juniori. „Am făcut un joc bun, am și condus, ei au câș­tigat după minutul 75, când noi am băgat juniorii. Referitor la primul 11, cam asta cred că este formula pentru meciurile oficiale, plus Sandu Remus, care a lipsit de la acest joc. Am avut și doi juniori cu probleme, Chirițoiu și Caralicea, care nu au putut juca astăzi. A plecat de la echipă Bogdan Pe­trescu, l-am adus pe Dylan, un atacant olan­dez de 21 de ani, la prima sa experiență în România”, a declarat tehnicianul Aurel Moldovan.
Au marcat: Lupu (65, 80), Vlădia (76) – Ionică (55).
CSM Jiul a evoluat în formula: Spânu – Stoicoiu, Ionică, Torkos, Keszeg – Mazilu, Oprișa, Ioniță, Cocină – Mărmăneanu, Dylan. Au mai jucat: Farcaș – Irimia, Cotoroagă, Turcu, Lovas, Marin, Bădărău, Rovența
Returul se joacă vineri la Petroșani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.