Sport

Fotbal Liga a III-a. Amicale, cantonamente, pregătiri

Conducerea echipe devene, care este liderul Seriei a 7-a din Liga a III-a, a comunicat data de reunire după vacanța de iarnă, date legate de pe­ri­oada în care va face cant­o­na­men­tul dar și adversarii pe care îi va în­tâlni în meciuri amicale.

Primul meci de pregătire
Astfel, fotbaliștii de la Deva se vor reuni în 10 ianuarie 2024 și vor avea amicale cu formații foarte bine cotate în ligile a II-a și a III-a. După o binemeritată vacanță, jucătorii pre­gătiți de Marius Sîrbu vor juca în 27 ianuarie primul meci de pregătire din intersezon, în deplasare, cu divi­zio­nara secundă CSM Reșița. Prima partidă de pe teren propriu din 2024 va fi cea cu UTA Arad U19, pro­gramată pentru 3 februarie. Ju­că­torii și staff-ul tehnic vor pleca într-un cantonament, în perioada 7 -14 februarie, locul de desfășurare al acestuia urmând a fi stabilit în pe­rioada următoare. Odată cu re­ve­nirea din cantonament, fotbaliștii de la CSM Deva vor mai disputa, până la reluare campionatului, încă patru jo­curi de pregătire, primul dintre aces­tea fiind pe 17 februarie, pe terenul echipei de Liga 2 Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Urmează, apoi, trei meciuri de pregătire cu colege de eșalon, pri­mul dintre acestea fiind tot în de­pla­sare, pe 21 februa­rie, cu Politeh­nica Timișoara. CSM Deva va reveni în fața propriilor su­por­teri pe 24 februarie, când va în­tâlni formația ACS Târgu Mureș, iar ultimul meci de pregătire dinaintea re­luării cam­pio­natului va avea loc pe 2 martie, când devenii au progra­mată o partidă în deplasare, la ACS Mediaș.

Când reîncepe campionatul
De reținut că pe 9 martie se va relua campionatul în Liga a III-a, cu etapa a XVI-a, antepenultima din sezonul regular, când CSM Deva va juca în deplasare, pe terenul celor de la Jiul Petroșani, iar primul meci oficial din 2024 de pe teren propriu al echipei devene este programat pe data de 16 martie, când la Deva vine Voința Lupac.
CSM Deva ocupă locul 1 în Seria 7 a Ligii 3 după 15 etape desfășurate în acest sezon, a acumulat 32 de puncte, cu unul mai mult decât formațiile CSC Ghiroda- Giarmata Vii și ACSO Filiași, principalele con­tra­candidate în lupta pentru ocu­pa­rea primelor două poziții la finalul sezonului, locuri care duc în faza semifinală a barajului de promovare.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura