Sport

FOTBAL Liga a III-a. Ajutoare pentru Maxim

Clubul Corvinul are de câteva zile un nou preparator fizic. Este vorba de Cătălin Ojiga (foto), care vine la echipa de pe Cerna du­pă ce a făcut parte, ultima dată, din staff-ul tehnic al celor de la CSC Şelimbăr. De alt­fel, el are în CV o pro­mo­v­are în liga secundă cu gruparea sibiană, reu­şită pe vremea când Florin Maxim era pe banca acestora.

Împreună în Liga a II-a
În vârstă de 35 de ani, Cătălin Ojiga vine la Hunedoara după ce clubul Corvinul a încetat raporturile con­trac­tuale cu Daniel Stan, cel care s-a ocu­pat de pregătirea fizică a echipei noas­tre încă din sezonul trecut. Noul pre­parator fizic al hunedorenilor s-a reîn­tâlnit cu antrenorii Florin Maxim şi Cristian Preda (antrenorul cu portarii), dar şi cu mai mulţi jucători cu care a colaborat în judeţul Sibiu. „Mă bucur să mă aflu, aici, la Hunedoara, unde am întâlnit un grup frumos, unit şi sunt convins că vom face treabă bună. Îl ştiam foarte bine pe Florin Maxim, dar şi pe unii dintre jucători, cu care am mai lucrat în trecut, astfel că şi acest aspect a contat în alegerea mea. Îmi doresc foarte mult să fiu parte integrantă în îndeplinirea obiectivului impus şi să facem pasul, împreună, spre Liga a doua”, a spus Cătălin Ojiga, care a în­ceput şedinţele de pregătire cu echipa Corvinul, imediat după amicalul sus­ţinut la Timişoara, cu Politehnica.

Au câștigat amicalul
Marți, echipa Corvinul (foto) a disputat un joc ami­cal pe terenul sin­tetic din Reșița acolo unde a întâlnit for­ma­ția de liga a treia, CSM Reșița, formație care are drept obiec­tiv promovarea în eșa­lo­nul doi al fotbalului ro­mâ­nesc. Hunedorenii s-au impus cu 2-0 (0-0) după go­lurile înscrise de Mercioiu. Ambii an­trenori au trimis în teren două for­maţii distincte, în cele 90 de minute ale amicalului. Reşiţenii au revenit, la finele săptămânii trecute, din stagiul de pre­gătire de la Băile Herculane şi au rămas în Valea Domanului într-un semi-can­tonament.

Cine a intrat pe teren
Antrenorul Florin Maxim a folosit formula: Blaga-Iacob, Elton, Pop, Mar, Blickling, Curtean, Bradu(căpitan), Pîrvulescu, Lupu și Coman, iar în repriza secundă i-a folosit și pe Roman, Lefter – Lupușor, A.Vlad,Garutti, Neacșa, Mitran, Chindriș, Pocioian, Miertoiu și Herghelegiu. „Ca joc, a fost unul bun, în special în repriza a doua. Am intrat mai greu în joc, în prima repriză. A fost un joc bun, fără gol primit de formația noas­tră”, a declarat an­tre­norul Florin Maxim. Următorul meci amical al formației Corvinul este pro­gra­mat pe 10 fe­brua­rie în compania echipei de liga a treia Minerul Ocna Dej, partidă care se va disputa cel mai pro­babil la Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura