Sport

Fotbal. Liga a III-a

SERIA 7, etapa 1

Nu-l mai vor pe arbitru la Deva

Echipa din Deva a început mai bine această întâlnire și a avut două ocazii excelente de a înscrie. Alexandru Popescu a debutat la formația devea­nă cu două goluri marcate într-un interval de numai trei minute.
Arbitrul Constantin Olaru (Râmnicu Vâlcea) a fost cel care a scăpat jocul din…fluier și a acordat mult prea multe cartonașe în această întâlnire ( 8 galbene, scorul fiind 5-3 pentru deveni) dar și unul roșu pentru antre­norul Ștefan Nanu și unul galben pen­tru directorul sportiv de la oaspeți, Daniel Chericheș. Din acest motiv, con­du­cerea clubului devean a trans­mis o scri­soare Federației prin care se soli­cită ca arbitrul Olaru să nu mai fie de­le­gat la jocurile echipei CSM Deva. Scor final, CSA Aurul Brad-CSM Deva 1-3.

 

Victorie meritată

Partida a fost la discreția jucă­torilor din Valea Jiului care au avut câteva ocazii bune de a înscrie și au reușit acest lucru și pe fondul gre­șelilor din apărare a gazdelor dar și datorită experienței celor de la CSM Jiul Petroșani.
Dacă prima repriză a fost cea în care s-au înscris și golurile, în partea a doua a întâlnirii, gazdele au fost mult mai prezente în joc, au avut câteva acțiuni bune, dar nefinalizate cu golul dorit. O victorie meritată a formației din Petroșani. Scor final, CSO Retezatul Hațeg-CSM Jiul Petroșani 0-2.

 

SERIA 9, etapa 1

Corviniștii au făcut spectacol la Ocna Mureș

Echipa din Ocna Mureș, cu an­trenorul Dan Roman la conducere a avut parte de o confruntare de foc la startul celui de-al 3-lea sezon, în­tâlnind încă din prima etapă a acestui cam­pionat formația Corvinul Hunedoara, marea favorită la promovare.
Deși nemulțumită că a fost re­partizată iar în Seria 9 (anticipându-se un parcurs complicat la baraje), echipa hunedoreană, cu Florin Maxim în cali­tate de antrenor principal, a început drumul spre Liga 2 cu o victorie de moral, hunedorenii impu­nându-se cu scorul final de 4-0. (N. Gavrea)