Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul renunţă la jucătorii importanţi

14 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După jocul în care „energeticienii“ din Valea Jiului au pierdut disputa cu Sportul Snagov, 0-2 conducerea clubului ACS Energeticianul, club finanţat de către Nicolae Sarcină, a mărit lista jucătorilor disponibilizaţi.

Energeticianul se despărţise, într-o primă fază, de cinci jucători, Tomozei, Emil Ninu, Cosmin Achim, Nicoară şi Horaţiu Moldovan şi l-a adăugat pe listă şi pe Laurenţiu Manole.
”Cine nu înţelege că disciplina este la locul ei aici şi nu munceşte în interesul grupului este liber să plece. Nu poţi să faci echipă cu jucători care nu vor să joace fotbal. Cine are atitudine joacă, cine nu, ne părăseşte.
A făcut-o şi Laurenţiu Manole, care va fi urmat de alţi jucători în aceste zile”, a punctat Bogdan Andone, la Sport Total FM, după eşecul cu Sportul Snagov.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Vrem ca echipa Energeticianul sa se numeasca Jiul Petrosani si sa fie tabela de marcaj electronica la stadionul Jiul Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La 10 ani de la explozia de la Mina Petrila, va fi inaugurat Muzeul Salvatorului Minier

Supravieţuitorii exploziilor de la Mina Petrila, rudele minerilor şi salvatorilor dispăruţi în deflagraţii îşi pomenesc morţii, la un deceniu de...

Se prelungeşte restricţia de circulaţie pe A1, între Şoimuş şi Simeria

Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a solicitat prelungirea închiderii circulaţiei pe tronsonul de autostradă A1, cuprins între...

Colegiul Tehnic Agricol din Geoagiu are o livadă nouă

Colegiul Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu este mai bogat cu o livadă de vişin şi cireş, dar şi cu...

Închide