Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul nu a trecut de FC Argeş

11 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Meci anost la Petroşani, sâmbătă, acolo unde Energeticianul şi FC Argeş nu au găsit drumul către gol şi au încheiat partida aşa cum au început-o, cu 0-0 pe tabelă.

A fost un joc cu mult sub nivelul Ligii 2, între două echipe cu stări de spirit diferite. Rezultatul prelungeşte criza piteştenilor, care au rămas fără antrenorul Emil Săndoi, cel căruia i se ceruse de conducere două victorii în următoarele două meciuri pentru a-şi menţine poziţia pe banca tehnică. Nu a îndeplinit acest lucru, iar la Piteşti în locul său a fost numit Nicolae Dică.
Prima repriză din partida de la Petroşani a fost una slabă, nici un şut pe spaţiul porţii din partea celor două echipe. Doar Buleică şi Năstăsie au încercat şuturi de la distanţă, iar Năstăsie a cerut un penalti, însă centralul Ionela Peşu a lăsat jocul să continue. Repriza secundă a fost mai animată, mai ales în ultima ei parte, când argeşenii au ratat mari ocazii. Prima şansă a avut-o Cătălin Barbu, şut din interiorul careului, însă a trimis tot peste poartă, iar Năstăsie, din apropierea punctului cu var, a trimis peste transversală. Florescu putea decide jocul în minutele de prelungire, însă portarul Axinte s-a opus cu o intervenţie salvatoare pentru echipa sa.
Finalul meciului i-a adus faţă în faţă pe jucătorii lui Emil Săndoi cu propria galerie, vreo 30 de persoane venite de la Piteşti. Fanii le-au cerut pe tot parcursul meciului fotbaliştilor şi staff-ului tehnic să plece acasă, au scandat mesaje anti FRF, dar au şi strigat în nenumărate rânduri numele regretatului Nicolae Dobrin. După şedinţa de la vestiare cu Emil Săndoi, mai mulţi jucători au părăsit vestiarul plângând.
În urma rezultatului din etapa a 24-a, FC Argeş a ajuns la 42 de puncte şi se menţine pe locul 6, iar ACS Energeticianul are 31 şi rămâne pe locul 9.
Energeticianul: Axinte – Rob. Petre (Vl. Tudorache 63’), M. Ioniţă, Misăraş, Andr. Dragu (cpt.) – Cenaj, Cl. Petruş, Gunie (Al. Neacşa 39’), Maxin – Al. Popescu (C. Ionică 74’), Vl. Rusu. Antrenor: George Zima

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a: CS Hunedoara a învins pe Unirea Alba Iulia

CS Hunedoara a început meciul de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia cu gândul de a obţine toate cele trei puncte...

Elevii din Geoagiu, în febra testelor de Simulare a Evaluării Naţionale

Simularea Evaluării Naţionale se desfăşoară începând de ieri şi până mâine, în acest an participând şi elevii de clasa a...

Lecţie de anticorupţie, pentru elevi din Deva şi Hunedoara

Ofiţerii anticorupţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara au derulat două sesiuni de informare anticorupţie cu elevi ai liceelor de...

Închide