Sport

FOTBAL Liga a II-a. Corviniştii se pregătesc de atacul din Liga a II-a

Echipa hunedoreană și-a fixat, în mare, programul de pregătire al primului sezon de Liga a II-a, după 15 ani. Conducerea nou promovate în liga secundă a stabilit, până acum, șapte teste de verificare, cu formații din trei eșaloane, precum și locația can­tonamentului de vară.

Se caută adversar
„Alb-albaştrii” se reunesc mâine,22 iunie, la Hunedoara, apoi vor efectua vizita medicală şi vor avea câteva zile de re-acomodare la efort, pentru ca, pe 1 iulie, să dispute primul test al verii: cu prim-divizionara UTA, pe arena „Michael Klein” (ora urmând să fie comunicată în curând). La patru zile distanţă, Corvinul joacă cu cei de la CSC Dumbrăviţa, pentru ca pe 9 iulie CS Corvinul să joace în compania altei viitoare colegă de eşalon, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, tot la Hunedoara. Așa cum au anunțat oficialii clubului de pe Cerna, înainte de stagiul de pregătire, se mai caută un adversar pentru un alt amical – numele acestuia şi data urmând să fie comunicate în curând.

Meci de prezentare
Pentru stagiul de pregătire al verii, CS Corvinul se deplasează la Curtea de Argeş, acolo unde au efectuat şi cantonamentul de anul trecut şi unde beneficiază de condiţii excelente de cazare şi de pregătire, având la dis­poziţie mai multe terenuri de antre­nament. Hunedorenii vor face depla­sarea pe 14 iulie şi vor rămâne canto­nați acolo până pe 25 iulie. Şi aici Corvinul va disputa patru partide de verificare, după următorul program:
16 iulie – Viitorul Pandurii Târgu Jiu sau ACS Muscelul Câmpulung Elite
19 iulie – FC Argeş
22 iulie – CS Mioveni
25 iulie – Unirea Bascov
De menţionat că acest program mai poate suferi modificări, atât în ceea ce priveşte datele de disputare, cât şi unii adversari, în funcţie de disponibilitatea acestora. La întoarcere, echipa hune­do­reană va susţine un ultim meci de verificare (prezentare), pe 29 iulie, ad­versarul urmând a fi stabilit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.