Sport

FOTBAL Liga a II-a. A fost victorie din nou, dar acum vin meciurile grele

Meciul de la Hunedoara, de pe sta­dionul ”Mickael Klein”, a fost echili­brat până la golul norocos al lui Flavius Iacob (foto sus). Fundașul dreapta al Corvinului a centrat din dreapta care­ului, iar balonul s-a dus direct în vinclu, hunedoreanul marcând pentru prima dată în acest sezon și deschizând scorul în jocul cu CSM Slatina.

Adversar agresiv
„A fost un gol frumos. Gol norocos, nu neapărat inspirat, dar mă bucur că min­gea a intrat în poartă până la urmă. Nu am avut emoții înainte de meci, de­oa­rece știam că este o echipă agresivă care pleacă bine pe contraatac. Poate am intrat noi în teren un pic precipitații, dar ne-am revenit după gol, ne-am de­blo­cat și am câștigat. Oricum, fața echi­pei noastre este cea din repriza secun­dă. Suntem bucuroși că am câștigat și că am ieșit sănătoși cu toții de pe teren. Eu sper să mai dau și alte goluri pentru Corvinul și le mulțumesc spectatorilor care sunt minunați și ne-au susținut și sunt alături de noi la fiecare meci”, a declarat Flavius Iacob.

Nu e ușor fără competiții
Victoria de sâmbătă menține echipa Corvinul pe locul secund în clasa­men­tul Ligii secunde. Antrenorul Florin Maxim (foto) a caracterizat partida drept o încălzire pentru play-off: “A fost o primul meci după vacanță și băieții tre­buiau să intre în ritm, noi am făcut doar un antrenament înainte de meci pe terenul propriu, iar băieții trebuiau să se obiș­nuiască cu reperele și cu pu­blicul din tribune. Nu e ușor să stai aproa­pe trei luni de zile fără competiție. În­ceputul jo­cului, nu pot să spun că a fost rău, a fost în nota jocului, adver­sa­rul nu ne-a pus probleme. Știam că joa­că mingi lungi, mai ales prin intro­du­ce­rea lui Kayondo, cel care s-a bătut pen­tru fiecare minge aruncată în spațiul liber. Mi-a plăcut că în acest meci nu le-am dat posibilitatea adversarilor să își creeze măcar situații de a marca. Ușor, ușor am intrat în joc după ce am marcat și golului lui Iacob. Am intrat la pauză, la vestiare, cu un avan­taj pozitiv, dar după pauză lucrurile au stat mult mai așezat. Mă bucur pen­tru cele trei goluri mar­cate, că avem trei marcatori în pre­mi­e­ră și că Hergheligiu și-a revenit, e mult mai implicat în joc. Îmi plac incursiunile în atac, avem acum două benzi, două pistoane care împing jocul nostru. Suntem foarte aproape de play-off, mai sunt încă trei meciuri de disputat, cu echipe puternice care își do­resc pro­mo­varea. Sunt meciuri pu­ter­nice, o încăl­zire în vederea play-off-ului din cam­pionat, dacă reușim să fim acolo. Cu această victorie ne apropiem de pri­mul obiectiv și nu avem absolut nimic de pierdut. Trebuie să ne gândim și la me­ciul de Cupă (cel cu CFR Cluj Napoca), care va fi un meci în fața propriilor su­porteri și care trebuie bine pregătit”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura