FOTBAL. Juniorii deveni au revenit pe gazon

La începutul acestei săptămâni, tinerii fotbaliștii de la Centrul de copii și juniori al CSM Deva și-au reluat cu multă bucurie antrenamentele. Ca urmare a proiectelor realizate de Primăria Municipiului Deva prin construirea unor baze sportive moderne, cei peste 200 de sportivi ai CSM Deva beneficiază din acest an de condiții de pregătire de cel mai înalt nivel.   

Astfel, grupele de copii 2012-2014 își desfășoară activitatea la cocheta bază de lângă Casa maghiară din Deva (teren sintetic+ nocturnă) în timp ce grupele de copii 2002-2011 au început pregătirea pe terenul sintetic (nocturnă) de la Stadion Cetate, a cărui infrastructură este de nivel european.

Așa cum a precizat prof. Marius Sîrbu, coordonatorul activității din cadrul Centrului de copii și juniorii  al CSM Deva, programul de pregătire de la toate grupele respectă aceleași principii de pregătire și joc. La nivelul clubului devean a fost elaborată o metodologie modernă, o concepție unitară de pregătire și joc a cărui obiectiv principal este creșterea, formarea și educarea sportivilor într-un climat propice obținerii performanței.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare