Sport

FOTBAL. Juniorii Corvinului, aproape campioni

Echipa de juniori Under 17 a clu­bului CS Hunedoara a fost la un pas de finala naţională, dar a cedat, la penalty-uri, manşa-retur a semifina­lei disputate la Hunedoara cu ACSM Codlea, la capătul unui meci la care au asistat aproximativ 200 de fani.

Mai experimentați
A fost o după-amiază călduroasă, la propriu şi la figurat, pe terenul II al Complexului Sportiv „Michael Klein”, acolo unde elevii lui Raul Spătaru şi Mircea Alic Jr. au fost susţinuţi, din tri­bună, dar şi de pe marginea terenului de părinţi, colegi, prieteni, dar şi de o parte din staff-ul administrativ şi tehnic, precum şi de o parte dintre jucă­torii echipei mari. Alb-albaştrii au avut prima şansă de gol, chiar în debutul meciului, dar la scurt timp lucrurile s-au echilibrat, iar formaţia braşoveană (formată din jucători cu un an mai mari decât „corbii albaştri”) a presat şi a reuşit să marcheze, aproa­pe de pauză, după o execuţie fru­moasă din afara careului. În actul secund, hunedorenii au fost cei care au avut mai mult mingea şi după o ocazie mare ratată de Mailat (şut deviat de portar în „transversală”) au reuşit egalarea, graţie lui Constantin, care a prins un şut imparabil din afara careului (60). Restul partidei s-a jucat pe contre, cu Mihăilă, Bozeşan şi Mailat având oportunităţi de a „închide” me­ciul, în vreme ce, la poarta cealaltă, Conig a avut o dublă paradă aproape de prelungiri! S-a încheiat 1-1 şi s-a trecut direct la loviturile de departa­jare, acolo unde oaspeţii au avut nervii mai tari. Mailat şi Mihăilă au transfor­mat, Bozeşan a ratat primul, apoi a fost „copiat” de un adversar. Buţă a fost apoi „ghicit” de portar, braşovenii au înscris şi s-au calificat în ultimul act (care va avea loc la Buftea), după ce Grosu a trimis în transversală, ultimul penalty. De lăudat însă parcursul foarte bun al alb-albaştrilor, care după ce au devenit campioni judeţeni, au ajuns până în semifinalele întrecerii naţionale, asta deşi au întâlnit, „pe drum”, adversari mai mari ca vârstă!
Corvinul Hunedoara (antrenor Raul Spătaru): Conig – Udrică, Grosu (cpt.), Horiea, Răducanu – Stupu, Orăşanu, Constantin, Mailat – Mihăilă, Buhnilă. Au mai intrat: Răducanu şi Bozeşan. Pe bancă: Roşculeţ – Czirjek, Andre, Bejenaru, Uducă, Bartha, Bela.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.