FOTBAL JUNIORI. Echipele de la CSM Deva, pregătite pentru debutul sezonului

În urma aprobării protocolului de des­făşurare a competiţiilor de fotbal amator, Federaţia Română de Fotbal a stabilit că primele competiţii ce urmează să înceapă la nivelul juniorilor sunt Liga Elitelor U16 şi Campionatele Naţionale de Republicani A şi B.

Educarea prin fotbal
Am urmărit modul în care formaţiile de la CSM Deva se pregătesc pentru un debut de sezon şi prof. Marius Sîrbu, coor­do­na­torul Centrului de copii şi juniori de la clu­bul devean a declarat că: ”La nivelul cen­trului de copii şi juniori al CSM Deva, cele 10 grupe urmează o metodologie unitară de desfăşurare a activităţii de antrena­ment şi joc, metodele şi exerciţiile folosite în pregătire având ca scop educarea şi formarea tinerilor sportivi prin fotbal”.
În ultima perioadă s-au desfăşurat mai multe jocuri de pregătire la toate grupele de copii şi juniori.Formaţia de juniori năs­cuţi în 2010 de la CSM Deva a câştigat jocurile cu Viitorul Şoimuş (12 -1) şi cu Alba Iulia (scor final 3-2). CSM Deva 2009 a câştigat partida amicală de pregătire cu echipa similară din Alba Iulia 2009, tot cu 3-2 iar formaţia celor născuţi în anul 2008 s-a impus cu 7-2 în jocul disputat în com­pa­nia celor de la Zarandul Criscior şi a câş­tigat cu 6-2 meciul cu ASU Poli Timişoara 2009.
Juniorii republicani, cei care alcătuiesc for­maţia CSM Deva U19 au încheiat la egalitate 1-1 întâlnirea cu CAO Oradea U19 şi se pregătesc pentru jocurile din Liga a patra a judeţului Hunedoara, pro­gra­mate în perioada următoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Restructurarea obligațiilor bugetare (3)

În completarea pct.3 din materialul publicat în data de 25 noiembrie 2020 și, respectiv a materialului, pe această temă, publicat

Bulina albă

Sebastian Mezei, directorul executiv al DSP Hunedoara Pentru că instituţia pe care o conducee a solicitat şi a şi primit

Bulina neagră

Adrian Nicolae T., din municipiul Hunedoara Pentru că a furat din banii clienţilor firmei la care lucra, iar când a

Închide