Sport

FOTBAL FEMININ. Prima victorie pentru junioarele noastre

Campionatul Național de fotbal feminin pentru junioare U15 a debu­tat la finalul săptămânii trecute, iar echipa tinerelor legitimate la CSM Deva, repartizate în seria 2 au reușit un prim succes. În această serie au fost înscrise trei echipe din Sibiu, Alma, respectiv Interstar și Hermannstadt, precum și Student Sport Alba Iulia și echipa noastră.

Valoroasă
Junioarele pregătite de Alina Mardare au câștigat cu scorul de 3-1, partida dis­putată în deplasare, pe terenul celor de la formația Alma Sibiu, go­lurile echipei din Deva fiind înscrise de Emma Herban, Iulia Szabo și Daria Șendroiu. „Fetele au început meciul cu multe emoții, însă, după primul gol înscris, le-au lăsat deoparte și au jucat foar­te bine! Sunt extrem de mândră că în așa scurt timp s-a creat o echipă de junioare atât de frumoasă și de valoroasă”, a declarat coordonatoarea grupelor de fotbal feminin din cadrul clubului.
Au evoluat la echipa deveană: Adrienn Szemcsuk – Roxana Antemie, Andreea Toderesc, Alessia Dreghici, Alexia Muntean – Maya Toderesc (cpt.), Cătălina Circo, Ioana Ilie, Ariana Ghilea – Iulia Szabo, Ema Herban; Florina Popa, Alexandra Costache, Amalia Hăulică, Daria Șendroiu. În următoarea etapă a Campionatului Național de fotbal feminin U15, jucă­toa­rele din Deva vor juca, pe teren pro­priu, în preajma zilei de 7 octombrie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura