Sport

FOTBAL FEMININ. Au debutat cu dreptul

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a informat că jucă­toa­rea Ionela Năstăsoiu, fostă com­po­nentă a echipei IC Brătianu Hațeg, a debutat în campionatul Ligii I la meciul de play-off dis­pu­tat în deplasare pe terenul echi­pei AFC Fair-Play Bucu­rești. Ionela s-a bucurat de debutul în Liga 1 alături de Teodora Meluță, compo­nentă a Echipei Naționale a României și avem convingerea că, în cel mai scurt timp, va debuta și în Echipa Națională.
Veștile bune continuă, Lorena Mihăilesc și ea câștigătoare a Tur­­n­eului Final „Fotbal și Femi­ni­tate” din 2019, transferată recent la Poli­teh­nica Timișoara, a reușit să înscrie de două ori în derby-ul Poli­teh­nica Timișoara – UTA Arad, Campio­na­tul Național de Junioare U15, meci câștigat de Politehnica cu scorul de 3-0.
AJH Hunedoara intenționează să pună în aplicare în curând o inițiativă legată de organizarea unui campionat județean pentru echipe feminine, pro­pu­nere venită după organizarea în­tâl­ni­rilor organizate pentru stabilirea unei strategii pentru dezvoltarea fot­ba­lului hunedorean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura