FOTBAL: FC Hunedoara a înregistrat a cincea victorie consecutivă şi e lideră cu maximum de puncte

Echipa negru-albastră s-a impus fără emoţii, scor 3-1 (2-0), pe terenul „lanternei roşii”, Europa Alba Iulia, într-o partidă disputată astăzi, vineri, în cadrul etapei a VI-a a Ligii a III-a, pe terenul „Mureşul”, din localitatea Drâmbar. Trupa antrenată de Marius Opric are astfel maximum de puncte (15) şi este lidera autoritară a clasamentului în seria a V-a.
Robert Cristian (în centru, în foto) a deschis scorul pentru hunedoreni, în minutul 17, cu un şut de la 2-3 metri, profitând de mingea respinsă în fa?ă de portarul Răducanu, după o lovitură liberă, de la 18 metri central, executată de Pepenar. Suciu a majorat avantajul liderei la 2-0 în minutul 22, cu un şut din unghi, la colţul scurt, la care portarul gazdelor a fost greşit poziţionat. Ambruş a urcat diferenţa la 3-0, reluând cu capul la colţul scurt din careul mic o minge venită dintr-un corner executat de Roiu. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat în minutul 82 de Apetri, cu un ?ut de la 22-23 de metri.

FC Hunedoara: Dragotă – Dosan, Ambruş, Cuciula, Roiu – Găceanu (32 Zdrîncu), Vajda (cpt.), R. Cristian (70 Vişan), Pepenar, Făgără?anu (73 Lintaru) – Suciu (67 I. Radu).
Tot ieri, Jiul Petroşani, jucând pe teren propriu, a învins pe FC Zalău cu scorul de 3-1. Au marcat, pentru Jiul, Teodorescu (6), Deaconescu (13), Apetri (44), iar golul oaspeţilor a fost înscris de Gorga, în min.58. (Ciprian Marinuţ)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare