Sport

FOTBAL. Cupa României. Întâlnire de gradul III la Petroșani

Ediția 2022/23 înseamnă reinven­tarea Cupei României. Un nou format competițional, un nou sponsor prin­ci­pal, Betano, și un nou sponsor oficial, Pambac, păstrând tradiția fotbalului-spectacol!

29 echipe
Turul 3 al Cupei României Betano, ediția 2022/23, are ca programare ini­țială ziua de miercuri, 14 septembrie, de la 16:30, și va aduce în competiție și ce­le­lalte formații din Liga 2 care nu intra­seră până acum în joc. Practic, la start, în Turul 3, se vor afla cele 29 de echipe calificate din Turul 2 (dintre care două câș­tigătoare ale Finalelor Regionale!) + 19 echipe din L2. Partidele din Turul 3 se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primei echipe extrase din urnă, echipa mai slab clasată în ediția de campionat an­te­ri­oară. Tabloul rundei a fost con­fi­gurat prin împerechere geografică.
Faza următoare a Cupei României este cea de Play-off, programată pe 29 sep­­tembrie, când vor fi intra în com­petiție și primele cluburi de Liga 1! Așa cum era de așteptat, cele două formații din județul nostru calificate în Turul 3 al competiției, CSM Jiul Petroşani și CSM Deva se vor întâlni la Petroșani, mier­curi, 14 septem­brie, de la ora 16.30.