Sport

FOTBAL Cupa României. Gloria Geoagiu, scor de handbal cu Nera Bogodinț

Evoluând în prima grupă din Re­giunea 4, formația Gloria Oraşului Geoagiu, câștigătoarea etapei jude­țene din Cupa României, a reușit sco­rul etapei, învingând cu 13-0 for­mația de Liga a V-a din Caraș-Severin, Nera Bogodinț.

Ultima etapă, miercuri
Pentru învingători, Noja a înscris de trei ori, Marcu, Vișan, Răcean și Pojoni au semnat câte o „dublă”, iar pe lista marcatorilor s-au mai înscris Cîrdei și Vâjdea, cu câte un gol.
În cealaltă grupă, reprezentanta județului Timiș, CSM Lugoj, a trecut cu 5-3, pe teren propriu, de arădenii de la Victoria Felnac. Oaspeții au condus cu 2-0, prin reușitele lui Necrea și Dancă, dar gazdele au egalat până la pauză, prin Aziz și Talpă. În repriza secundă, Dobra a readus Lugojul în avantaj, dar Dancă a marcat din nou, pentru 3-3. Formația de pe Timiș s-a desprins pe final, prin goluri marcate în minutele 82 și 83 de Aziz și Călin.
Ultima etapă din faza grupelor se joacă miercuri, 13 iulie. În Grupa 1, se vor întâlni CSO Turceni și Gloria Geoagiu, ambele formații având câte o victorie. În Grupa 2, CSM Lugoj e mare favorită în deplasarea din Mehedinți, cu Recolta Dănceu. În cazul unui succes, formația pregătită de Arpad Laczko se va califica în finală.