FlashSport

Fotbal Cupa României. CS Hunedoara… la superlativ

Circa 10.000 de spectatori au fost pre­zenți la partida din 16-zecimile Cuepi Ro­mâ­niei în care CS Hunedoara a întâlnit mult mai galonată echipă a FCSB, finanțată de Gigi Becali. A fost un spectacol așa cum ne dorim să vedem pe stadioanele din România și am constatat că FCSB a avut nevoie de pre­lun­giri pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce la finalul primelor 90 de minute scorul a fost egal, 3-3.

Nu a cedat
Publicul numeros a trecut prin filtrele im­puse de organizatori, iar suporterii au stat cu sto­icism la intrările pe arena hunedoreană pentru a accede în tribune, după verificările do­cu­mentelor legate de testele Covid 19. O măsură impusă și respectată de cei care au fost prezenți la această partidă.
Revenind la jocul de la Hunedoara și la pre­miera care a marcat primul meci în nocturnă la Hunedoara, pe stadionul ”Michael Klein”, men­ționăm că echipa gazdă s-a ridicat la nivelul acestei întreceri și chiar dacă, la un moment dat, a fost condusă cu 3-0 nu a cedat și a restabilit egalitatea de pe tabela de scor. FCSB a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Ianis Stoica (minutele 19 și 50) şi Răzvan Oaidă ( min. 31), dar ambiţia jucătorilor pre­gă­tiți de Florin Maxim a făcut ca CS Hunedoara să revină și să restabilească echilibrul prin go­lurile înscrise de Antonio Vlad (58), Andrei Hergheligiu (70) şi Petre Simon (83).
FCSB a avut câteva ocazii foarte bune de a înscrie ca să rezolve meciul în 90 de minute. Oas­peții au ratat mult și au a tranşat disputa în prelungiri, marcând prin Alexandru Musi (min. 95) şi Valentin Gheorghe (min. 98).
Gazdele au ratat o ultimă ocazie a partidei în min. 118 , prin căpitanul Laurenţiu Buş, care a trimsi balonul în bara laterală la o nouă eroare a apărării bucureştene.
CS Hunedoara: Șt. Lefter – Fl.Iacob, Garutti, Ant.Vlad, Trășcan – P. Simon (min.97 Ant. Dumitru), Bradu (min.54 Mogoș și min.110 Lupușor), Giura (min.90 Robert Cristian ), Laurențiu Buș (cpt.) – Hergheligiu, Arnăutu (min.52 Da Motta ) Antrenor, Florin Maxim.
FCSB: Straton – Haruț, Iul. Cristea, Andr. Miron (cpt.), Radunovic – Șut (min.69 Ov. Popescu ), Oaidă (min. 107 Crețu), Dumiter (min.87 Val. Gheorghe), Budescu – D. Olaru (min.55 Cordea), I. Stoica (min.70 Musi). Antrenor, Edward Iordănescu.
Au arbitrat: Rareș George Vidican, asistenți: Ioan Alexandru Corb (ambii din Satu Mare) și Răzvan Claudiu Tudor (Craiova); Rezervă: Claudiu Gaitin (Timişoara). Observatori: Ioan Duma (Sibiu) și Mihai Țîra (Alba Iulia).
Mâine se va disputa etapa cu numărul cinci din Liga a III-a, CS Hunedoara va juca pe te­renul propriu cu formația CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

Iată programul complet al etapei a V-a care se dispută sâmbătă de la ora 17.00:

Seria a VII-a
CS Pandurii Tg. Jiu – CSM Deva
CSA Aurul Brad – CS Gilortul Tg. Cărbuneşti
ACS Viitorul Şimian – AFC Voinţa Lupac
CSM Jiul Petroşani – ACS Progresul Ezeriş
CSM Reșița – ACS Pandurii Târgu Jiu 2

Seria a IX-a
CS Unirea Ungheni – ACS Sticla Arieşul Turda
ACS Viitorul Cluj N. – CS Ocna Mureş
CS Sănătatea Cluj N. – AFC Unirea Alba Iulia
CS Metalurgistul Cugir – CSM Avântul Reghin
CS Hunedoara – CS Gloria Bistriţa-Năsăud.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura