Sport

FOTBAL. Cupa României: „Corbii” albaștri, meci greu cu Sepsi

În duelul cu Metaloglobus, Corvinul Hunedoara a marcat repede, prin Alexandru Neacșa (minutul 5) și Antonio Bradu (minutul 8). A primit însă gol până de pauză, când a punc­tat Dragoș Huiban (minutul 28), iar din minutul 61 a avut om în plus, când Saeed Issah a văzut al doilea galben.

Jucătorii tineri trebuie rulați
„Ne așteptam la un meci greu, dar ne-a ieșit începutul de joc. Îmi pare rău pentru accidentarea lui Cruceru, dar așa e în fotbal. Am gestionat bine mo­mentele când Metaloglobus a fost în 10. Am marcat de două ori, după care am făcut o eroare de interpretare și am luat gol. Am intrat la pauză cu 2-1, dar per total mă mulțumește această victorie muncită, știam ce echipă întâlnim, organizată. Asta s-a văzut în teren, o echipă combinativă, care pune probleme și la fazele fixe. Am făcut însă un efort și am câștigat. Suporterii sunt mereu alături de noi, și au fost și acum. Au făcut opt-nouă ore cu mașina, nu e chiar ușor, dar ne bu­cură prezența lor, sunt alături de noi tot timpul”, a spus Florin Maxim la finalul partidei.
„Ne așteaptă meciul de marți (n.r.-astăzi) , din Cupa României, dar vom avea în total trei meciuri grele în zilele următoare. Acum ne-am atins obiec­tivul, dar în Cupa României va fi și mai greu. Însă, cred că și jucătorilor le con­vine să joace decât să facă an­tre­na­ment. Întâlnim câștigătoarea trofeului acum, noi trebuie să ne refacem cât mai repede. Nu va fi ușor. E important că am câștigat acum și pentru jocul cu Dej, consolidăm ce pregătim. A doua re­priză am conservat cu Metaloglobus, dar au fost momente când pe contra­atac puteam lua alte decizii. Am exa­gerat cu baloanele lungi, ce nu ne-am propus, dar ăsta e jocul! Nu avem drept de promovare, acestea sunt regulile, dar ne dorim să fim tot mai buni la fiecare meci. Avem jucători tineri, copii care au nevoie de astfel de meciuri”, a mai spus Florin Maxim.