Fotbal. Cupa firmelor şi instituţiilor, ediţia I

15 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Aşa cum a stabilit FRF, campioanele judeţelor Alba şi Hunedoara, câştigătoare ale „Trofeului Campionilor“ din aceste judeţe, în cadrul competiţiei cu finalitate naţională, se vor întâlni sâmbătă 18 ianuarie 2020, în finala interjudeţeană a competiţiei, în Sala polivalentă „Florin Fleşeriu“ din Sebeş, de la ora 13:00.

Campioana judeţului nostru, echipa care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara”, va întâlni în partida de la Sebeş formaţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba. Din echipa campioană în judeţul Alba vor face parte şi Marius Londroman, golgheterul competiţiei, şi Dan Napău, declarat cel mai bun portar din judeţul vecin, dar hunedorenii au un ascendent moral, deoarece la mai multe întâlniri dintre echipele reprezentative ale celor două judeţe, jucătorii hunedoreni au fost mai buni.
Ambele partide vor fi arbitrate de Marian Bordean, fost arbitru Liga 1 şi actual preşedinte al CJA Sibiu, acesta acceptând invitaţia, alături de noul preşedinte al AJF Sibiu, Ioan Duma, proaspăt ales în această funcţie. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liga a III-a de fotbal. Echipele hunedorene şi-au reluat pregătirile

Pentru cele două echipe de fotbal din judeţul Hunedoara, care evoluează în Liga a III-a, seria a IV-a, vacanţa a...

Eminescu cel veşnic

În fiecare an, seria manifestărilor cultural-educative organizate de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva se deschide cu o emoţionantă evocare a...

Şofer cu tupeu încătuşat de poliţişti

Poliţiştii unui echipaj care efectua serviciul de patrulare pe raza oraşului Geoagiu, în zona DN 7, au observat un autoturism...

Închide