FOTBAL: Barajul de promovare pentru Liga a III-a

Barajele de promovare în Liga a III-a de fotbal cu echipele din vestul ţării implicate vor avea loc la Hunedoara şi la Lupac. Campioanele din Arad-Victoria Zăbrani, Caraş Severin- Progresul Ezeriş, şi Gorj-Ştiinţa Turceni vor juca pe terenul de la Hunedoara.
Reprezentantele judeţelor Timiş-Avântul Periam, Hune­doara-Jiul Petroşani şi Mehedinţi-CS Strehaia ar fi urmat să joace fiecare cu fiecare la Lupac, dar echipa din judeţul Mehedinţi a anunţat că nu poate face testele Covid şi se retrage din competiţie. Cum echipa din Stehaia nu se pre­zintă la barajul pentru promovare partida Jiul Petroşani – Avântul Periam este un duel direct pentru promovare, deoarece în urma acestui turneu vor promova în eşalonul al treilea 14 echipe, dar şi alte şapte care se situează pe locul al doilea în grupe şi au un punctaj bun.
Sâmbătă, 1 august, de la ora 17,30, în prima etapă, va avea loc la Hunedoara meciul Victoria Zăbrani – Progresul Ezeriş, FRF urmând a anunţa când programează duelul dintre Jiul Petroşani şi Avântul Periam, care se va disputa, cum spuneam, la Lupac, sau federaţia poate decide o altă locaţie, dacă cele două formaţii solicită acest lucru.
În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creşterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.