Fostul şi actualul primar al Devei s-au certat în prima şedinţă

  Cristina Ghenea

Şedinţa de ieri a legislativului devean nu a fost lipsită de discuţii contradictorii. Fostul primar al reşedinţei de judeţ consideră că actualul edil nu reuşeşte să se detaşeze de postura de subordonat al Consiliului Judeţean.

Respectă opiniile fiecărui ales local
Analizând ordinea de zi a şedinţei, consilierul local Mircia Muntean (foto stânga) i-a atras atenţia primarului Devei că majoritatea proiectelor pe care le propune par să fie dedicate CJ Hunedoara. „Jumătate dintre proiectele dumneavoastră sunt cu tentă directă către Consiliul Judeţean. Nu ar trebui să vă jucaţi cu şcolile – asta ar însemna ca directorii să nu-şi mai poată face propriile achiziţii, este un abuz“, a spus Mircia Muntean. În replică, primarul Petru Mărginean (foto dreapta) a declarat că respectă opiniile fiecărui consilier, însă nu acceptă să i se atragă atenţia pe baza unor chestiuni nefondate. „Vă rog să nu mă mai atenţionaţi. Doresc să avem o colaborare fructuoasă, vă respect opinia, dar nu mă mai atenţionaţi“, a precizat acesta.

„Detaşaţi-vă de consiliul judeţean“
Discuţiile nu s-au oprit aici, căci Mircia Muntean a încercat să-şi şi justifice afirmaţia. „Domnule Petru Mărginean, împotriva primarului Devei nu voi vota niciodată – eu, ca membru al Consiliului Local – pentru că acesta va dori, cu siguranţă, binele cetăţenilor. Însă, nu voi fi de acord cu Petru Mărginean, ca persoană, pentru că observ că nu reuşiţi să vă detaşaţi de postura de subordonat al Consiliului Judeţean, iar atunci, situaţia se schimbă. Prin proiectele pe care le propuneţi pe ordinea de zi, riscaţi să transferaţi toate atribuţiile Consiliului Local, către instituţia judeţeană“, a adăugat Mircia Muntean. Primarul Petru Mărginean şi-a completat afirmaţiile, spunând că nu doreşte să intre în polemici, însă nici nu vrea să lase lucrurile neclarificate. „Vă rog doar să nu mă mai atenţionaţi, şi cu asta, cred că putem şi încheia discuţia, pentru că oricum, nu vom ajunge la nici un rezultat. După 16 ani de mandat, ar trebui să ştiţi că serviciile la care faceţi referire sunt în subordinea Consiliului Local. În viitorul apropiat, le vom arăta devenilor şi cum s-a cheltuit banul public, pentru că e de datoria noastră să le spunem oamenilor unde se duc banii lor. Iar în continuare, nu avem altceva de făcut, decât să colaborăm şi să muncim, pentru a face rost de fonduri, pentru a atrage investiţii, ca să putem realiza tot ce este necesar în municipiul nostru“, a replicat edilul şef al Devei.

2 comentarii la „Fostul şi actualul primar al Devei s-au certat în prima şedinţă

  • 1 august 2012 la 18:18
    Permalink

    ASTA E NIMIC. ZAMISTUL TIMIS NICOLAE FACE CIRC LA SEDINTELE DE CONSILIU LOCAL DIN HATEG. A AJUNS DIN NUMBER ONE VENTILUL SPART DE LA ROATA DE REZETVA A PRIMARIEI. UMILINTA LA MAXIMUM POSIBILA DIN PARTEA S-A. TINE-O NAE TOT ASA SI TE VOTAM DEPUTAT LA TOAMNA.CA DOAR NU NE DOARE GURA. AI FOST OM FAIN SI AI RAMAS LA FEL . SI NOI TE IUBIM LA NEBUNIE. FELICE FAMIGLIA DI HATEG. IL CAPO DI TUTI MAFIA .MASCALTZONE DI REEA.CATZO E MERDA.

  • 2 august 2012 la 7:37
    Permalink

    PE YOUTUBE ,VIZIONATI ,,HATEG -GUNOIUL DE LA REEA..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare