ActualitateFlash

Fostul secretar al municipiului Deva, de cinci luni în arest preventiv!

Adriana Năstase

Nici de data asta, fostul secretar general al municipiului Deva nu a fost eliberată din arestul preventiv! Deși magistrații de la Tribunalul HUnedoara au fost mai îngăduitori, înlocuind măsura arestului preventive cu arestul la domiciliu, cei de la Curtea de Apel Alba au întors sentința, menținând arestul preventiv în cazul Laurei Sârbu (foto). Soțul acesteia nu mai este în arest la domiciliu, ci sub control judiciar, la fel ca și cumnatul ei.

Nu sunt impresionați
Fostul secretar al municipiului Deva se află după gratii din aprilie anul acesta, și, deși are doi copii acasă, iar soțul a fost și el în arest preventive, judecătorii nu au admis până acum solicitările ei de judecare în libertate. Dosarul în care fostul secretar al municipiului Deva, Laura Sârbu, soțul său, Hadrian Sârbu și cumnatul acesteia, Adrian Mihai Bodrean sunt acuzați de procurorii DNA de trafic de influență a fost trimis în judecată la Tribunalul Hunedoara. Parte din dosar este și firma Smart Drumcons SRL, administrată de Cornelia Bodrean. Societatea a fost înființată în luna februarie 2020 și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. „Lotul Sârbu” de la Primăria Devei a ajuns în arest preventiv la începutul lunii aprilie, după ce procurorii DNA au descins la sediul instituției pentru a ridica documente, iar soții Sârbu și cumnatul lor, Adrian Mihai Bodrean, au fost duși la audieri la sediul DNA Alba Iulia. Procurorii DNA îi acuză de trafic de influență pe Laura Sârbu, fost secretar al municipiului Deva, soțul ei Hadrian Sârbu, fost angajat în cadrul Biroului Investitori Relații Externe și cumnatul secretarului, Adrian Mihai Bodrean, fost angajat la Serviciul Cadastru.

One thought on “Fostul secretar al municipiului Deva, de cinci luni în arest preventiv!

  • Dacă durează atât înseamnă că nu au probe și vor să o preseze să „dea în primire” pe altcineva. E clar că procurorii și judecătorii sunt mână-n mână și este un dosar subțire. La Curtea din Alba Iulia s-au petrecut destule ciudățenii de-a lungul anilor. Nu cred că este atât de proastă sau coruptă cum încearcă unii să o prezinte, sunt convins că sunt implicați mulți suspuși în povestea asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura